Ανακοίνωσε Τσούμιτς ο Ολυμπιακός!

  1. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στη γνωστοποίηση της μεταγραφής του 21χρονου Σέρβου εξτρέμ της Ραντνίτσκι Νις Νίκολα Τσούμιτς. Κοντά στα 500 χιλιάρικα το κόστος. «Με προσέγγισε και ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν έκανα δεύτερη σκέψη», είπε ο Τσούμιτς.
Ανακοίνωσε Τσούμιτς ο Ολυμπιακός!

Και τυπικά στην οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκει ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ήρθε την Πέμπτη (19/12) στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σέρβος εξτρέμ αποτελεί "προιόν" σκάουτινγκ, έχοντας 16 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ. Δεν θα ενσωματωθεί τώρα στους Πειραιώτες, καθώς θα παραμείνει δανεικός στη Ραντνίτσκι. Όπως είχε συμβεί και με τον Ραντζέλοβιτς δηλαδή...

Στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι τον είχε προσεγγίσει και ο ΠΑΟΚ: «Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο».

«Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».