Παρέμβαση Καραπαπά στις δηλώσεις του Χρήστου Κόντη

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και για εκείνο με τον Απόλλωνα. Τι παρέμβαση έκανε ο Κώστας Καραπαπάς...

Παρέμβαση Καραπαπά στις δηλώσεις του Χρήστου Κόντη

Αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού:

Δώσατε φανέλα βασικού σε κάποια παιδιά όπως τον Χουτεσιώτη, τον Βρουσάι και άλλους. Μείνατε ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά;

Απόλυτα. Νομίζω ότι σήμερα μείναμε ικανοποιημένοι απ' όλα τα παιδιά, έκαναν εξαιρετική προσπάθεια τα παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί καθόλου, όπως ο Λευτέρης που δουλεύει εξαιρετικά και κάνει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Προτό. Αξιζε και εκείνος να πάρει ένα παιχνίδι και να δείξει την αξία του. Οποιος έπαιξε είχε εξαιρετική απόδοση.

Ο Χουτεσιώτης είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν;

Είναι παίκτης της ομάδας, η δουλειά του είναι όταν παίζει να κάνει αυτό που έκανε σήμερα. Ηταν εξαιρετικός, του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Μέσα σε μία εβδομάδα είδαμε τον Ολυμπιακό μεταμορφωμένο προς το καλύτερο σε σχέση με την Ριζούπολη. Τι μεσολάβησε;

Στην Ριζούπολη μάς έλειψε το γκολ. Αν σκοράραμε νωρίς, τότε θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα

Παρέμβαση Καραπαπά: “Δεν είχε έρθει και ο Κατσικογιάννης...”

Ναι είχαμε και τα πέναλτι. Παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας, είχαμε το τελευταίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, θέλαμε να παίξουμε για τη νίκη, αλλά μέσα από αυτό προσπαθήσαμε να προσφέρουμε θέαμα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Ρέτσος, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βέργος, Βρουσάι. Κάποιοι εκθείαζαν τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Υπάρχει υλικό από πίσω;

Υπάρχουν αυτοί, αλλά και άλλα παιδιά που στο μέλλον θα πάρουν κάποιες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζουν πάρα πολλοί από τις ακαδημίες. Ομως όταν έχουν τα προσόντα και τις δυνατότητες να το κάνουν, οι προπονητές θα τους δίνουν τις ευκαιρίες. Απλώς όταν παίρνουν τις ευκαιρίες, θα πρέπει να λένε ότι “είμαι εδώ”.

Θεωρείτε τη σημερινή εμφάνιση ένα ξέσπασμα;

Δεν ήταν ξέσπασμα. Οπως είπα και πριν, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κρίθηκε στο γκολ. Είχαμε τρεις – τέσσερις φάσεις για πέναλτι που δεν δόθηκαν, κάναμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, αλλά από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το ίδιο κάναμε και σήμερα. Μπήκε το γκολ, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. Είναι μία δύσκολη χρονιά και τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο ομαλά για εμάς.

Σε μία χρονιά που φτάνουμε στο τέλος που ο Ολυμπιακός δεν τερματίζει στην κορυφή, υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κρατήσετε για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου;

Αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι υπάρχουν κάποια νέα παιδιά που διεκδικούν φανέλα βασικού. Όπως είπα και πριν, όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, να δίνουν το 100%, γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει να είναι πρώτος.

Έχετε κάνει κάποια εισήγηση για τα νέα παιδιά στον καινούργιο προπονητή;

Όχι, δεν έχω κάνει κάτι. Εχουμε μιλήσει κατ' ιδίαν, έχουμε μιλήσει για την ομάδα, αλλά και εκείνος βλέπει, είναι αρκετό καιρό που βρίσκεται στην ομάδα, άρα αντιλαμβάνεται, μαθαίνει και αξιολογεί.