Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για Τότεναμ

Οι ώρες συνεντεύξεων Τύπου και προπονήσεων του Ολυμπιακού και της Τότεναμ για τον αγώνα της Τρίτης (26/11) στο Champions League. 

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της προσεχούς Τρίτης την Τότεναμ στο Λονδίνο για την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Champions League και η πειραϊκή ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ο παίκτης που θα μιλήσει μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς την παραμονή του αγώνα, ενώ νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο και ενός παίκτη της αγγλικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα (25/11) στις 10:00 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για το Λονδίνο, όπου την Τρίτη (26/11) θα αναμετρηθεί με την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Η αποστολή θα επιστρέψει από την Αγγλία την Τετάρτη (27/11) το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Δευτέρα 25/11
10:00 Αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο.
18:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Tottenham Hotspur Stadium με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Μαντί Καμαρά.
18:30 (τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 26/10
20:00 (τοπική ώρα) Τότεναμ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Tottenham Hotspur Stadium

* Η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25/11 στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Tottenham Hotspur Training Centre και η προπόνηση της αγγλικής ομάδας ομάδας στις 10:30 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό της κέντρο».