Youth League: Μπάγερν - Ολυμπιακός 6-0: Με δυο πέναλτι και δέκα παίκτες!

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού γνώρισε την συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία με 6-0 στα πλαίσια του Youth League.

Youth League: Μπάγερν - Ολυμπιακός 6-0: Με δυο πέναλτι και δέκα παίκτες!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την συντριβή με 6-0 από την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία στo πλαίσιo του Youth League. Η ομάδα του Πειραιά κατέρρευσε μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Μπέλιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν το μηδέν μέχρι το 43ο λεπτό όποτε και ο Τίλμαν άνοιξε λογαριασμό για τους Γερμανούς (1-0). Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47' ο Μπέλιτς αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς σταμάτησε αντίπαλο που ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μέιερ.

Στο 72' ο Τζολάκης έκανε εκ νέου πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα πάλι ο Μέιερ γράφοντας το 3-0. Στη συνέχεια ο Γιόχανσον που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή, με δυο γκολ μόλις σε διάστημα ενός λεπτού (77', 78') έκανε 5 τα τέρματα των Γερμανών, ενώ ο Τίλμαν με γκολ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ο Ολυμπιακός τώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό ενώ η Μπάγερν είναι στην πρώτη με 10.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ντάνι Σβαρτς): Σνέλερ, Βάιντνερ, Ντανίλιουτς, Αρεϊ-Μπι, Κελ (82' Μιχαίλεβιτς), Τίλμαν (82' Χάλμπιχ), Στίλερ, Ράιν (46' Γιόχανσον), Γκίντερ (62' Κούνι), Μπουτ (46' Μοσάντι), Μέιερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Μπέλιτς, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης (79' Κατσαβάκης), Νεοφυτίδης, Νικόλης (46' Κεραμίδας), Μποσκούδης, Φέκκας, Τσέλιος (65' Αρσενίδης), Βοΐλης (79' Μπουλάρι).