Οι Τούρκοι αθλητές χαιρετούν στρατιωτικά, λόγω Συρίας! - Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA (pics, vid)

Τόσο η τουρκική ομάδα ποδοσφαίρου όσο και ο «χρυσός» στο Παγκόσμιο ενόργανης της Στουτγκάρδης, Ιμπραχίμ Τσολάκ, χαιρέτησαν στρατιωτικά μετά τις νίκες τους, επιδοκιμάζοντας την εισβολή της χώρας τους στη Συρία με απόφαση Ερντογάν.

Οι Τούρκοι αθλητές χαιρετούν στρατιωτικά,  λόγω Συρίας! - Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA (pics, vid)

Το έκαναν χθες οι παίκτες της εθνικής Τουρκίας ποδοσφαίρου μετά τη νίκη επί της Αλβανίας, το επανέλαβε και σήμερα ο Ιμπραχίμ Τσολάκ αφότου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο ενόργανης της Στουτγκάρδης, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο αθλητής της ενόργανης χαιρέτησαν στρατιωτικά, σε μια κίνηση επιδοκιμασίας της απόφασης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, με τα γνωστά αποτελέσματα νεκρών και εκτοπισμένων.

Βεβαίως, η κίνησή τους δύσκολα θα μείνει ατιμώρητη. Ήδη η UEFA σκέφτεται σοβαρά να τιμωρήσει την τουρκική ομάδα και μάλιστα αν κρίνει ότι επρόκειτο για «πολιτική τοποθέτηση», τότε ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς στη γείτονα χώρα.

Δείτε στο 2:55 του βίντεο:

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα στη σεζόν η UEFA είχε τιμωρήσει με πρόστιμο 15.000 ευρώ τη Σλοβακία για «προκλητικά πολιτικά μηνύματα», ενώ πέρσι η FIFA είχε πράξει το ίδιο στους αλβανικής καταγωγής Ελβετούς Τζάκα, Λιχστάινερ και Σακίρι για τον γνωστό πανηγυρισμό με τα δάχτυλα στο σχήμα του αλβανικού αετού.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν είναι αν την ίδια τύχη θα έχει και ο Ιμπραχίμ Τσολάκ, ο οποίος τραγούδησε τον τουρκικό εθνικό ύμνο χαιρετώντας στρατιωτικά καθ' όλη τη διάρκειά του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συρία: Στους 74 οι νεκροί Κούρδοι μαχητές

Ξεριζωμός στη Συρία: Πάνω από 100.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν λόγω της τουρκικής επίθεσης

Τέταρτος ο Πετρούνιας, δεν πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο, οι νέες ευκαιρίες του (vids)

Δύσκολος ο δρόμος του Πετρούνια για το Τόκιο. Πως μπορεί να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020