Ο Σιαμπάνης που διαπρέπει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Εγκώμια των Άγγλων για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που βγάζει μάτια με τη Νότιγχαμ και ήδη γίνεται κουβέντα για το πως θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Σιαμπάνης που διαπρέπει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό ο Μάριος Σιαμπάνης. Πρόκειται ίσως για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έκανε τη διαδρομή Πειραιά-Νότιγχαμ και έχει κερδίσει τους Άγγλους. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει κάνει πέντε συμμετοχές με τη Νότιγχαμ και έχει αναγκάσει τους απαιτητικούς Άγγλους να γράφουν ύμνους γι’ αυτόν.

Δεν είναι και λίγο πράγμα τα αγγλικά Μέσα να αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα δημοσιεύματα στο Νησί ο Σιαμπάνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Άγγλοι οι άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ θα ήθελαν να τον κρατήσουν κι άλλη σεζόν στην ομάδα.

Μπορεί να μοιάζει μακρινό αυτό, αλλά ήδη έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του Σιαμπάνη, ο οποίος πράγματι τα πηγαίνει περίφημα με την Κ23 της Φόρεστ. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός με κίνηση-ματ είχε αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον 19χρονο πορτιέρε.

Μπήκε στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, όμως είχε πολύ μεγάλη πίεση που ενδεχομένως ο ίδιος την προκάλεσε στον εαυτό του. Ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει και φυσικά να δώσει και απαντήσεις στην παλιά του ομάδα. Όλο αυτό, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, λειτούργησε εις βάρος του.

Το άγχος και η πίεση είχαν ως αποτέλεσμα να κάνει εύκολα λάθη σε φιλικά παιχνίδια, να τον προσπεράσει ο Τζολάκης και να κριθεί σκόπιμο να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Μάριος Σιαμπάνης διαπρέπει με τη φανέλα της Νότιγχαμ και με τους Άγγλους ήδη να σκέφτονται πως θα τον κρατήσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.