Οι ασταμάτητοι!

Ο Ολυμπιακός έχει φέτος πολλούς πρωταγωνιστές, αλλά αυτό που γίνεται με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί δεν έχει προηγούμενο!

Οι ασταμάτητοι!

Στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός είχε τον καλύτερο φετινό Τσιμίκα, ο οποίος βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχοντας πια μεγάλη προσφορά και στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού. Είχε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να μαγεύει με την μακρινή μπαλιά από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ, αλλά και να δείχνει αρχηγικές τάσεις όταν χρειάστηκε να φιλονικήσει έως... τσαμπουκαλευτεί με τους παίκτες του Άρη στην επανάληψη, τότε που η δύναμη ξέφυγε και άρχισε να γίνεται σκληρότητα. Ο Γκιγιέρμε έκανε ακόμη ένα μεγάλο ματς, ο Σεμέδο ήταν σε πολλές φάσεις απροσπέλαστος και σε μία εξ΄αυτών παίκτης του Άρη του έκανε φάουλ και από τη σύγκρουση τραυματίστηκε εκείνος ενώ ο Πορτογάλος συνέχισε να προχωράει κανονικά με την μπάλα!

Πολύ καλή παρουσία από τον Αβραάμ, με εξαιρετικές παρεμβάσεις και αποτελεσματικότητα στο μαρκάρισμα του Ιντέγε, σταθερότητα από τον Σα, πολλή ενέργεια από τον Ομάρ, καθοριστικό γκολ από τον Μασούρα και γενικά καλή προσπάθεια απ' όλους. Αλλά αυτό που γίνεται με τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί αξίζει πάλι να μνημονευτεί ιδιαιτέρως. Διότι μοιάζει να μην έχει προηγούμενο!

Ο Γάλλος, εκτός του ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πάλευε σαν τρελός, έφτιαχνε και ηρεμούσε το παιχνίδι, έδινε σκληρές μάχες για να ανακτήσει την μπάλα όταν σπάνια την έχανε, έκανε και αυτό που έχει αρχίσει από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να μοιράζει γκολ για την ομάδα! Είχε μείνει μακριά από τα γκολ με ΠΑΟ και Λαμία, δεν είχε παίξει στο Βελιγράδι, αλλά τώρα επέστρεψε και με την εκτέλεση του φάουλ για το κεφάλι του Μασούρα, έφτασε να έχει συμμετοχή στα 14 από τα φετινά γκολ της ομάδας! Δηλαδή στα μισά! Ό,τι συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς, συνεχίζει να κάνει αυτός ο παίκτης-ευλογία για τον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Μαροκινό; Πάλι έπαιξε βασικός, πάλι έβαλε γκολ. Το είχε κάνει με την Κράσνονταρ στην Ρωσία, με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Βόλο, με την Λαμία, το συνέχισε με τον Άρη. Είχε παίξει βασικός και στη Λάρισα, είχε βάλει δύο γκολ που δεν μέτρησαν και είχε κερδίσει το πέναλτι για το γκολ της νίκης! Ο άνθρωπος έχει σύνδεση με το γκολ, ακόμη και σε ματς που η ομάδα δεν κάνει πολλές φάσεις και δεν δέχεται ο ίδιος πολλές μπαλιές για να αξιοποιήσει. Ενώ πέραν από την έξοχη κεφαλιά στο δικό του γκολ, έχει κάνει και σπουδαία κίνηση στο πρώτο του Ολυμπιακού. Με την κίνησή του παίρνει μαζί του τον Ρόουζ, ο Βέλεθ τα χάνει και αδρανεί και ο Μασούρας έχει πιο εύκολη δουλειά για να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μάγκικη νίκη στην Θεσσαλονίκη και η συνεισφορά των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο θέμα των γκολ ήταν για μία ακόμη φορά πολύτιμη.