Ολυμπιακός: Δεν ήθελε να το χάσει ο Τσιμίκας!

Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ξεπέρασε σε χρόνο – ρεκόρ το πρήξιμο στο πόδι του και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του που θα τον έχει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. «Καραδοκεί» ο Κούτρης.

Ολυμπιακός: Δεν ήθελε να το χάσει ο Τσιμίκας!

Αυτό που μετράει πολλές φορές για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι ο βαθμός ετοιμότητας ενός ποδοσφαιριστής, αλλά η διάθεση. Βλέποντας τον Κώστα Τσιμίκα στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Βελιγράδι με μπαταρισμένο και πρησμένο το πόδι του, ελάχιστοι πίστευαν ότι θα κατάφερνε να είναι παρών με τον Άρη.

Κι όμως, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να πάρει και φανέλα βασικού σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων και ρυθμού. Οι γιατροί εξ αρχής έλεγαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, αν δεν γινόταν και η προσπάθεια από πλευράς Τσιμίκα, τότε δεν θα είχε λόγο σήμερα ο Μαρτίνς να χαμογελά. Αν ο διεθνής αριστερός μπακ δεν «πρέσαρε» τον εαυτό του, τότε το παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης» θα το έβλεπε από την τηλεόραση.

Για αυτό λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός τρίβει τα χέρια του, καθώς βλέπει έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού προς τους ομίλους του Champions League, να μην κρύβεται, να μην φοβάται και να μην ζητάει να προφυλαχθεί, παρότι το προηγούμενο διήμερο το πόδι του ήταν «τούμπανο».

Ο Τσιμίκας απέδειξε στην πράξη ότι δεν ήθελε με τίποτα να το χάσει. Βεβαίως, οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί για το αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκείνον έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς, αλλά θέλει να γίνει το τελευταίο «τσεκάρισμα» και στη σαββατιάτικη προπόνηση.

Αν υπάρχει έστω και 1% ρίσκο για την συμμετοχή του (σ.σ. δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα), τότε θα επιστρατευτεί ο Λεονάρντο Κούτρης που «καραδοκεί»!