Μάτια του Ολυμπιακού στο Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες βρέθηκε στο Στάδιο Μετροπολιτάνο το βράδυ του Σαββάτου και παρακολούθησε το σπουδαίο ματς της La Liga.

Μάτια του Ολυμπιακού στο Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει αναλάβει και επίσημα πόστο στον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ πως ο Αργεντινός παλιός άσος του συλλόγου εντάσσεται στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά. Πεδίο δράσης του Τσόρι όπως είχατε διαβάσει και στο «ΦΩΣ» θα ήταν κατά κύριο λόγο η Ισπανία.

Ο Ντομίνγκες βρίσκεται στην Ιβηρική Χερσόνησο και έχει πιάσει δουλειά. Παρακολουθεί στενά τη La Liga και όλα τα παιχνίδια της και καταγράφει ποδοσφαιριστές. Βέβαια σε μία τέτοια ιστορία δεν είναι μετράει μόνο να βρίσκει παίκτες ή να τσεκάρει παίκτες.

Πολλές φορές είναι απαραίτητο να δημιουργεί και σχέσεις με άλλους συλλόγους, αφού αυτές θα αποδειχτούν πολύτιμες στην πορεία των μεταγραφικών περιόδων. Ο Τσόρι είχε παρακολουθήσει το ματς της Λεγανές με τη Μπιλμπάο, ενώ το Σάββατο το βράδυ βρέθηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Ντομίνγκες βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Στάδιο Μετροπολιτάνο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-0). Δουλειά του Τσόρι είναι να βλέπει όλα τα παιχνίδια της La Liga και όπως προαναφέραμε να δημιουργεί σχέσεις με στελέχη άλλων συλλόγων. Σε αυτό το πλαίσιο ο παλιός άσος του Ολυμπιακού είδε και τη σπουδαία αναμέτρηση της Μαδρίτης.