Καρεμπέ για Εμπαπέ, Πογκμπά και Ζιντάν

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην εφημερίδα «AS» για τον Ζινεντίν Ζιντάν τον Πολ Πογκμπά αλλά και τον Κιλιάν Εμπαπέ τον οποίο επιθυμεί διακαώς στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καρεμπέ για Εμπαπέ, Πογκμπά και Ζιντάν

Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε, για μία ακόμα φορά, την επιθυμία του να φορέσει ο Κιλιάν Εμπαπέ την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτήρισε «γίγαντα» τον Πολ Πογκμπά και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κερδίσει LaLiga και Champions League.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που κατέκτησε δύο Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ισπανικής εφημερίδας AS, δεν δίστασε να διατυπώσει συστάσεις στους Μαδριλένους για τις προσεχείς κινήσεις τους:

«Είναι βέβαιο ότι ο Εμπαπέ μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά τον βλέπω με την άσπρη φανέλα, θα ήθελα να παίξει με την Ρεάλ, γιατί χρειαζόμαστε έναν νεαρό σαν αυτόν. Είναι φτιαγμένος για την Ρεάλ Μαδρίτης: έχει τα πάντα, την ικανότητα να ξεπεράσει οποιονδήποτε αντίπαλο, να σκοράρει, να δώσει ασίστ... Είναι ένας πολύ πλήρης νέος και ελπίζω ότι μπορεί να υπογράψει για την Ρεάλ Μαδρίτης», παραδέχτηκε, ενώ στην συνέχεια σχολίασε το ενδεχόμενο συνύπαρξής του Εμπαπέ με τον Νεϊμάρ, μετά την Παρί ΣΖ και στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Πάντα εξαρτάται από τον Ζιντάν, είναι πολύ δύσκολο. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί. Δεν ξέρω το σχέδιο, αλλά γιατί όχι να πάρει και τους δύο».

Ο Καρεμπέ ξεχωρίζει επίσης και τον Πογκμπά, έναν ακόμα που ακούστηκε πολύ το περασμένο καλοκαίρι για την Ρεάλ Μαδρίτης: «

Ο Πογκμπά είναι ένας γίγαντας. Πριν πω ότι είναι ένας γαλαξιακός παίκτης, είναι ένας γίγαντας... Η αλήθεια είναι ότι όλα εξαρτώνται από τον Φλορεντίνο, που θέλει πάντα τους καλύτερους. Εξαρτάται και από τις ανάγκες του συλλόγου, τις μεταγραφές που θέλει ο Ζιντάν. Θα ήταν υπέροχο αν οι Εμπαπέ και Πόγκμπα ήταν στην ατζέντα της Ρεάλ Μαδρίτης», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο παλαίμαχος Γάλλος άσος μίλησε για τον Ζιντάν και τις δυνατότητες της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν:

«Τώρα ο Ζιντάν θα είναι σε θέση να δουλέψει πιο ήρεμα και να μπορέσει να αντιμετωπίσει καλύτερα την σεζόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ζιντάν έχει την επιθυμία να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κερδίσει τη LaLiga και το Champions League»