Ολυμπιακός - Σχολή Θεσσαλονίκης: «Έγδυσαν» τα παιδιά, έκαψαν τα ρούχα τους!

Προκαλούν αποτροπιασμό οι νέες πληροφορίες για την επίθεση των χούλιγκαν στα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη. Πολύ σοβαρές οι αντιδράσεις και οι ενέργειες από τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Σχολή Θεσσαλονίκης: «Έγδυσαν» τα παιδιά, έκαψαν τα ρούχα τους!

Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα και ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι και να μην ξανασυμβεί. Η επίθεση στην ομάδα του Ολυμπιακού με 16χρονα παιδιά από την Σχολή της Θεσσαλονίκης την Κυριακή στη Θέρμη με τον σοβαρό τραυματισμό του υπεύθυνου της σχολής έχει νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες γα το μένος των περίπου 100 χούλιγκαν που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι δράστες μπήκαν στο γήπεδο και υποχρέωσαν τα παιδιά να βγάλουν τις αθλητικές εμφανίσεις τους τις οποίες μάζεψαν και υπάρχει η πληροφορία ότι αργότερα πήγαν έξω από την Τούμπα και τις έκαψαν μαζί με άλλο υλικό που έκλεψαν από την ερυθρόλευκη αποστολή. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο από το κάψιμο των ρούχων.

Ο Γιώργος Χοχλάκης, υπεύθυνος της Σχολής εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά την επίθεση με σιδερολοστό, όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι σοκαρισμένοι, ενω σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη ταυτοποιηθεί ένας από τους δράστες της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός θα ενημερώσει αναλυτικά με επιστολή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενώ ετοιμάζει και άλλες ενέργειες μέσα στην ημέρα προκειμένου να συμβάλλει ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον τέτοιο περιστατικό ωμής βίας και μάλιστα με θύματα μικρά παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση του Άρη για την επίθεση στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Επίθεση σε 16χρονους στη Θεσσαλονίκη – 100 χούλιγκαν επιτέθηκαν στη σχολή του Ολυμπιακού

Αυγενάκης: «Μηδενική ανοχή στη βία»