Δεν βγαίνει από τη λίστα του Ολυμπιακού ο Σάντας

Ο 21χρονος Πορτογάλος επιτελικός χαφ της Μπράγκα που έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, θα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Δεν βγαίνει από τη λίστα του Ολυμπιακού ο Σάντας

Οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν ότι ο Σάντας έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή ξημέρωσε η 1η Σεπτεμβρίου, τέλειωσε η διορία που είχε θέσει η ΕΠΟ για τις μεταγραφές στην Ελλάδα. Άργησε να απαντήσει η Μπράγκα στην πρόταση για μονοετή δανεισμό που έκαναν οι Πειραιώτες και κάπως έτσι ο 21χρονος επιτελικός χαφ παρέμεινε στους «αρσεναλίστας».

Ο Πέδρο Μαρτίνς όντως είχε ξεχωρίσει τον Σάντας. Τον είχε πολύ ψηλά στη λίστα του ως έναν ποδοσφαιριστή που αν βρεθεί ένας προπονητής να τον στηρίξει, τότε είναι ικανός για σπουδαία πράγματα.

Για κάποιον λόγο η Μπράγκα δεν τον πολυπιστεύει. Ο Μαρτίνς αντιθέτως τον πίστευε και εξακολουθεί να τον πιστεύει. Ο μοναδικός ενδοιασμός του ήταν το γεγονός ότι δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά αυτό το «εμπόδιο» είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί. Άλλωστε, το απέδειξε ο Μαρτίνς ότι ποντάρει στα νεαρά παιδιά με την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα από την Ροζάριο Σεντράλ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σάντας πάντως, δεν πρόκειται να βγει από τη λίστα του Ολυμπιακό. Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι οι «ερυθρόλευκοι» αρκετές φορές επαναφέρουν παλιές υποθέσεις στις μεταγραφικές περιόδους. Ο Σάντας είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποδεδειγμένα αρέσει στον Μαρτίνς και όσο ο Πορτογάλος βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, το όνομα του 21χρονου χαφ θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη ατζέντα.

Δεν πρόκειται να σταματήσει το σκάουτινγκ για τον Σάντας, παρότι οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν τον υπολογίζει και πώς θα προτιμούσε να έφευγε δανεικός για να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Φτάνει και περισσεύει όμως η άποψη που έχει σχηματίσει ο Μαρτίνς. Θεωρεί ότι πρόκειται για μία περίπτωση που δεν πρέπει να χαθεί από τα μάτια του Ολυμπιακού!