Εθνική: 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Ρεχάγκελ, 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Φαν'τ Σιπ!

Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Ίδια ημερομηνία και ίδιος αντίπαλος στο ντεμπούτο του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Εθνική: 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Ρεχάγκελ, 5/9 με Φινλανδία το ντεμπούτο Φαν'τ Σιπ!

Κάρμα ή σύμπτωση; Δεκαοχτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής, ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Ηταν η 5η Σεπτέμβρη του 2001, όπως και τώρα αλλά του 2019. Αντίπαλος ήταν η Φινλανδία, όπως και τώρα!

Ελπίδα των Ελλήνων φιλάθλων είναι να μην συνδυαστεί το ντεμπούτο του Καναδο-ολλανδού προπονητή με ανάλογο αποτέλεσμα, όπως το 2001, όταν η Εθνική μας είχε συντριβεί εκτός έδρας με σκορ 5-1. Φυσικά, ελπίδα των Ελλήνων είναι να υπάρχει η ίδια συνέχεια, όπως με τον "Ρεχακλή", αλλά αυτά γίνονται μία φορά...

Το αποψινό παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020 είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική Cosmote TV και το "ανοιχτό" OPEN TV. H νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική μας ομάδα -μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ιταλία και Αρμενία- ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι τουλάχιστον της 2ης θέσης.

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε το παιχνίδι της 5ης Σεπτεμβρίου του 2001.