Τα βρήκε με Λιλ για Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία για τον 24χρονο Αλγερινό χαφ, τον οποίο φέρνουν μία ανάσα από τους «ερυθρόλευκους».

Τα βρήκε με Λιλ για Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα ή καλύτερα από ώρα σε ώρα να προκαλέσει απανωτά μεταγραφικά «χτυπήματα». Ένα εξ αυτών ενδέχεται να είναι ο Γιασίν Μπενζιά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία.

Στο Λιλ κάνουν λόγο πλέον για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «λιλουά» για τον μονοετή δανεισμό του Αλγερινού χαφ, ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο μετά από περίπου τρεις εβδομάδες και φέρεται (πάντοτε σύμφωνα με τους Γάλλους) να έχει ανάψει το πράσινο φως και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιασίν Μπενζιά που ήθελε όσο τίποτε άλλο να φύγει από την Λιλ και μάλιστα είχε εκφράσει εδώ και μέρες την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη μιλήσει με τον Σουντανί για τις συνθήκες που θα βρει στον Πειραιά, περιμένει πώς και πώς να τον ειδοποιήσουν για να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί αυτό να συμβεί ακόμα και την Πέμπτη (29/8). Αυτό είναι κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ, όπως γενικότερα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το λιμάνι ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Λιλ, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Σίγουρα οι επόμενες ώρες θα παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως στο συγκεκριμένο μεταγραφικό «μέτωπο», γιατί προς το παρόν η ενημέρωση είναι μόνο από… Γαλλία μεριά.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπενζιά που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Φενέρ, είναι κυρίως επιτελικός χαφ και μπορεί να παίξει ενίοτε και ως εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αουτσάιντερ η Μαλάτιασπορ»

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο με Μπενζιά και ο αντι-Φορτούνης του Μαρτίνς