Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο με Μπενζιά και ο αντι-Φορτούνης του Μαρτίνς

Ο λόγος για τον οποίο ο Ολυμπιακός άφησε τον Γιασίν Μπενζιά και ο αντι-Φορτούνης που θα φέρει τη σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο με Μπενζιά και ο αντι-Φορτούνης του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά, με λεπτομέρειες να απομένουν για την ολοκλήρωση του deal.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΦΩΣ του Σαββάτου (3/8) και ο Αλέξης Βιρβίλης, ο ατζέντης του παίκτη τόνισε σε δήλωσή του στην εφημερίδα, ότι «αποδεχόμαστε την πρόταση του Ολυμπιακού, ο παίκτης έχει μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον έχουν ενημερώσει για το πόσο μεγάλο κλαμπ είναι. Πιστεύουμε από βδομάδα να τελειώσει οριστικά το θέμα»

Τελικά, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται πλέον με την περίπτωσή του. Μάλιστα, ο ατζέντης του παίκτη φάνηκε έκπληκτος από αυτή την εξέλιξη, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα δεν πρόκειται για διπλωματική κίνηση.

Ο λόγος που τελικά απορρίφθηκε ο Μπενζιά είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για να καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Φορτούνη. Πρόκειται για μία περίπτωση που θα φέρει τη σφραγίδα του και την οποία δουλεύει με άκρα μυστικότητα, ώστε να έρθει την Δευτέρα (5/8).

Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός κάθε άλλα παρά κακή άποψη έχει για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, όμως προβληματίζεται για την αγωνιστική του κατάσταση, η οποία τη δεδομένη στιγμή δεν είναι καλή, αφού δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία με τη Λιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ