Γιατί η Κράσνονταρ δεν είναι… άπειρη

Η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς ότι οι Ρώσοι έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές και γνωρίζουν από τέτοιου είδους παιχνίδια, αντικατοπτρίζουν 100% την εικόνα του αυριανού αντιπάλου των Πειραιωτών.

Γιατί η Κράσνονταρ δεν είναι… άπειρη

Η Κράσνονταρ είναι μία νέα ομάδα, «φρέσκια» στο ευρωπαϊκό στερέωμα, προσπαθεί να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους» του ρωσικού ποδοσφαίρου και τα τελευταία δύο χρόνια τα πηγαίνει μια χαρά.

Βιλένα: «Μας έχει μιλήσει ο Μπεργκ για την ατμόσφαιρα»

Πολλοί έχουν την άποψη ότι η αυριανή αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι άπειρη και πώς αυτό θα μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να το εκμεταλλευτούν. Σίγουρα, η πείρα που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Κράσνονταρ στην Ευρώπη είναι η μέρα με τη νύχτα.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι η Κράσνονταρ μόνο άπειρη ομάδα δεν είναι. Κάτι δηλαδή που το σημείωσε και στη συνέντευξη Τύπου. Ναι μεν ως όνομα η Κράσνονταρ να μην έχει το μέγεθος του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά έχει ένα ρόστερ με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Σε ειδική αποστολή ο Μασούρας

Για την ιστορία, απλώς να σημειώσουμε ότι η Κράσνονταρ δεν έδειξε φέτος τα «δόντια» της με την επική πρόκριση που πήρε επί της Πόρτο. Από την περασμένη σεζόν είχε δείξει τις διαθέσεις της.

Μην ξεχνάμε ότι είχε βρεθεί στους «16» του Europa League. Απέκλεισε στους «32» την Λεβερκούζεν και στους «16» αποκλείστηκε από την Βαλένθια, επειδή δέχτηκε γκολ στο 93’ στην Ρωσία. Αν δεν είχε δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις, θα είχε προχωρήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και… ποιος ξέρει; Μπορεί να είχε πάει και ακόμα πιο μακριά.

Έξω ο Κούτρης, μέσα ο Σουντανί

Είναι «παγίδα» λοιπόν να γίνεται συζήτηση για τις ελάχιστες παραστάσεις της Κράσνονταρ στην Ευρώπη…