U-19: Φινάλε για τον Ολυμπιακό με ήττα (1-3) από την Μπέρμιγχαμ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αγγλία η Κ-19 του Ολυμπιακού. Ήττα από την Μπέρμιγχαμ με 3-1 στο τελευταίο φιλικό.

U-19: Φινάλε για τον Ολυμπιακό με ήττα (1-3) από την Μπέρμιγχαμ

Η Κ-19 του Ολυμπιακού έχασε με 3-1 από την Μπέρμιγχαμ στο τελευταίο της φιλικό επί αγγλικού εδάφους και την Παρασκευή επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από μία πολύ σημαντική εμπειρία στο εξωτερικό, στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα, και βρέθηκαν με τρία τέρματα πίσω στο σκορ, προτού ανεβάσουν την απόδοσή τους, μειώσουν σε 3-1 και χάσουν κλασικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, αντιμετωπίζοντας πάντως μια μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα (Κ23). Ο Ρουίθ σκόραρε στο 32’ και στο 59’ για τους Άγγλους με τον Άντριους να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 69ο λεπτό, με πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα. Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο τελευταίο 20λεπτο, καταφέρνοντας χάρη στην επιμονή του Βοΐλη να σκοράρουν στο 83’. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες να μειώσει κι άλλο ή ακόμα και να ισοφαρίσει, με τον Στουρνάρα στο 90’ να αποκρούει εντυπωσιακά το πέναλτι του Άντριους.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παπαδούδης (Στουνάρας 46’), Κεραμίδας (Μαρτίνης 60’), Κατσογιάννης, Ασλανίδης (Γκοτζαμανίδης 66’), Ντουμάνης (Τσάβος 46’, Τσέλιος 80’), Σαπουντζής (Κασέμι 46’, Νεοφυτίδης 76’), Νικόλης (Κατσαβάκης 60’), Σουρλής (Φέκκας 60’), Λιάτσος (Συρμής 46’), Αρσενίδης (Μαρίνος 66’), Μπουλάρι (Βοΐλης 66’)