U-19: Ήττα μάθημα Ολυμπιακού από Μάντσεστερ Σίτι

Η U-19 του Ολυμπιακού έπαιξε πολύ καλά, αλλά έχασε με 2-0 από την αντίστοιχη της Μάντσεστερ Σίτι στο προπονητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Αγγλίας

U-19: Ήττα μάθημα Ολυμπιακού από Μάντσεστερ Σίτι

Παρότι έπαιξαν πολύ καλά και ήταν απολύτως ανταγωνιστικοί, οι «μικροί» του Ολυμπιακού γνώρισαν την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, σε ένα ακόμη φιλικό ματς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Αγγλία.

Πολύ καλά στάθηκαν κόντρα στους «πολίτες» οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες και έβγαλαν στο γρασίδι όσα δουλεύουν για σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι τώρα στην Αγγλία.

Στο υπερσύγχρονο και εξαιρετικό από κάθε άποψη προπονητικό κέντρο της ομάδας του Μάντσεστερ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να προηγηθούν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν το γκολ του Ντέλαπ από το 31’, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει και το δεύτερο τέρμα του αγώνα στο 53’. Η ένταση του παιχνιδιού των παικτών του Θρύλου δεν έπεσε σε κανένα σημείο του ματς, με τους 24 παίκτες που αγωνίστηκαν συνολικά να τα δίνουν όλα.

Σειρά πλέον, παίρνει το φιλικό τεστ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ την ερχόμενη Πέμπτη (8/8), που θα αποτελέσει και το τελευταίο πριν την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα (9/8).

Ολυμπιακός: Στουρνάρας (Παπαδούδης 46’), Τσάβος (Ντουμάνης 46’, Λιάτσος 83’), Γκοτζαμανίδης (Κατσογιάννης 74’), Μποσκουΐδης (Ασλανίδης 74’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 46’), Νεοφυτίδης (Σαπουντζής 74’), Φέκκας (Κασέμι 62’), Μαρίνος (Συρμής 70’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 62’, Τσέλιος 83’), Βοΐλης (Μπουλάρι 51’), Νικόλης (Σουρλής 46’).