Χαμός στην ΕΠΟ: «Δώστε κουκούλα στον Φύσσα»

Το «έλα να δεις» έγινε στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό να αντιδράει για τον Φύσσα και τον Γραμμένο να κάνει πως δεν ήξερε για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Χαμός στην ΕΠΟ:  «Δώστε κουκούλα στον Φύσσα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκτελεστική της ΕΠΟ και κατά τη διάρκεια της συνέβησαν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ειπώθηκαν εκπληκτικές ατάκες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να απορεί για το πως τέθηκε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και του ποινικού κώδικα (Ο Γραμμένος ζήτησε να τροποποιηθεί ο ΚΑΠ, να μην υπάρχει αναδρομική ισχύ για να επιστρέψει ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα). Τα θέματα μεταφέρθηκαν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Εκείνος τόνισε πως θα δώσει την οριστική του απάντηση τη Δευτέρα, αλλά αν κρίνουμε και από τη χθεσινή του αντίδραση δεν πρόκειται να επανέλθει προς συζήτηση το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και το σβήσιμο της ποινής του Σαββίδη.

Πόσες ομάδες πέφτουν από τη Superleague 1

Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος απορούσε πως τέθηκε αυτό το θέμα προς συζήτηση. Κάπου εκεί ρώτησε τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη να του δώσει εξηγήσεις κι εκείνος «μάσαγε» τα λόγια του και είπε πως «υπήρχε ένα κενό στον νόμο και πρέπει να το διευθετήσουμε». Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποινικό κομμάτι επισημαίνοντας πως «αφού θέλετε να το αλλάξετε, αλλάξτε το, αλλά να μην ισχύει ανατρεπτικά».

Όπως προαναφέραμε όλα αυτά τα θέματα μεταφέρθηκαν στον Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη διαφωνία και αντίδραση για την πρόσληψη του Τάκη Φύσσα στην Εθνική ομάδα. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης είπε αρχικά για το θέμα: «Με ποια κριτήρια ήρθε πρώτα ο προπονητής, ενώ είχατε πει πως θα πάρετε πρώτα τεχνικό διευθυντή που θα εισηγηθεί τον προπονητή;». Από την ΕΠΟ δεν ήξεραν τι να απαντήσουν και είπαν ότι «συμφωνούν όλοι με τον προπονητή».

Στη συνέχεια ο κ. Αγραφιώτης ρώτησε τους ανθρώπους της ΕΠΟ: «Ποιον έχετε χορηγό ένδυσης;». «Τη ΝΙΚΕ», του απάντησαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας για να συνεχίσει ο Τάκης Αγραφιώτης: «Ωραία. Η ΝΙΚΕ έχει κουκούλες για να δώσει στον Φύσσα τον καταδότη, αυτόν τον καραγκιόζη που έχει κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα με τα ψέματα. Στην κατάθεση του είχε επικαλεστεί τον Σα Πίντο για να μπλέξει τον Ολυμπιακό και ο Σα Πίντο είχε καταθέσει χωρίς να έχει συμβεί τίποτα απ’ όσα είχε πει ο Φύσσας».

Σε εκείνο το σημείο ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε: «Ο Φύσσας ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Νέα Δημοκρατία». Ο Αγραφιώτης του απάντησε πως «εδώ δεν είμαστε για να συζητήσουμε πολιτικά θέματα. Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο και την Εθνική μας ομάδα. Συζητάμε για έναν τεχνικό διευθυντή που με τις εισηγήσεις του διέλυσε τον Παναθηναϊκό, οικονομικά και αγωνιστικά με τις μεταγραφές του. Δηλαδή αν υπήρχε ένας παιδεραστής, αλλά καλός προπονητής θα τον παίρναμε στην Εθνική Παίδων;».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πήρε απάντηση για όλα αυτά και ο Τάκης Φύσσας έτσι επιλέχθηκε για την Εθνική ομάδα.