Μαρτίνς: «Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι του με την Βικτόρια Πλζεν. 

Μαρτίνς: «Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση μας»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίηση του. Όχι μόνο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και της γενικότερης παρουσίας των "ερυθρολεύκων" από το διάστημα προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα πριν τα επίσημα παιχνίδια (με την Βικτόρια Πλζεν). Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση μας σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε ένα νέο σύνολο, αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά. Eίμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο μας. Έχει βελτιωθεί η ομάδα".

Για τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη: «Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει την στήριξη από τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Θα είναι έτοιμος και θα επιστρέψει δυνατός. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή».