Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-0 την αδύναμη Κλουζ

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας ήταν το χαρακτηριστικό στοιχείο της φιλικής αναμέτρησης στη Ρουμανία

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-0 την αδύναμη Κλουζ

O ΠΑΟΚ συνέτριψε με σκορ 5-0 την Κλουζ στη Ρουμανία σε φιλικό παιχνίδι, στο οποίο υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Οι Ρουμάνοι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη διαφορά δυναμικότητας και να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα του «Δικεφάλου».

Στο 5' κιόλας άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ. Ωραία σέντρα του Μπίσεσβαρ με τον Λημνιό με τακουνάκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27' ήρθε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα. Κίνηση του Άκπομ και σέντρα από τα αριστερά με τον Πέλκα να είναι στο ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το πλασέ για το 2-0.

Η υπεροχή του «Δικεφάλου» ήταν καθολική μια και οι γηπεδούχοι ήταν ανήμποροι να απειλήσουν και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις απέναντι από τον Ζίφκοβιτς.

Μάλιστα στο 32' ήρθε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ντούγκλας. Ο Μπίσεσβαρ έγινε κάτοχος της μπάλας, έδωσε έξω στον Ντούγκλας ο οποίος με ένα πανέμορφο, τεχνικό πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του γκολκίπερ της Κλουζ.

Στο β’ μέρος η ομάδα του Φερέιρα έριξε την ένταση στο παιχνίδι της, μια και ο Πορτογάλος τεχνικός άρχισε να κάνει αλλαγές για να δει και τους υπόλοιπους παίκτες του.

Στο 76' η ομάδα του Φερέιρα πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή με τον Ελ Καντουρί ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 4-0.
Στο 82’ 0 ΠΑΟΚ έκανε το 5-0. Πάσα από τον Στοχ προς τον Γαϊτανίδη ο οποίος βγήκε τετ α τετ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ προ του γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΛΟΥΖ: Μποζοάνκα, Τελσεάν, Ινάσιο, Κάι, Μπέρσι, Σεϊτίλ, Φλορέσκου, Παρβουλέσκου, Φιρμίνιο, Γκόγκα, Γκάβρα
Eπαιξαν και οι: Κόστα, Γκρέου, Τάκακς, Αμπρουντάν, Βόμιρ, Τάουμπ, Πέντρο, Ντίκαν, Γκιόργκιου, Ποπ, Ούρσου, Ράφα και Κομάν

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πέντρο Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σβιντέρσκι και Λάμπρου.
Eπαιξαν και οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σφιντέρσκι και Λάμπρου