Ολυμπιακός: Πιάνουν δουλειά οι Μάρκοβιτς και Καμαρά

Την Δευτέρα (15/7) ενσωματώνονται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Σέρβος στόπερ και ο Αφρικανός χαφ που ολοκλήρωσε πριν από μερικές μέρες τις υποχρεώσεις του στα γήπεδα της Αιγύπτου.

Ολυμπιακός: Πιάνουν δουλειά οι Μάρκοβιτς και Καμαρά

Σιγά-σιγά μαζεύονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία. Την Δευτέα (15/7) έχουν ενημερωθεί οι Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Μαντί Καμαρά να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Προφανώς και δεν θα υπολογίζονται βασικοί για την πρώτη αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν, εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τους παίκτες που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για βασικούς.

Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο προέρχονται από δύο τουρνουά, οπότε έχουν αγωνιστικό ρυθμό και δεν έκαναν ατομικά προγράμματα το προηγούμενο διάστημα. Ο μεν Μάρκοβιτς ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων της Ιταλίας, ο δε Καμαρά στο Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου.

Από Δευτέρα (15/7) λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και τους δύο ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του με... θέα περισσότερο τη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη στις 30 του μηνός.