Ολυμπιακός: Αναζητώντας τον παρτενέρ του Σεμέδο ενόψει Βικτόρια Πλζεν

Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε... θραύση σε Πολωνία και Αυστρία και ο Πέδρο Μαρτίνς "ψάχνεται" για το ποιον από τους Αβραάμ ή Μπα θα βάλει στο πλευρό του στο πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Ολυμπιακός: Αναζητώντας τον παρτενέρ του Σεμέδο ενόψει Βικτόρια Πλζεν

Η μία θέση στην άμυνα έχει «κλειδώσει» προ πολλού από τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ίσως να είχε «κλειδώσει» και η δεύτερη, αν ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν τραυματιζόταν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες μέρες κάνει διάφορες δοκιμές. Τη μία χρησιμοποιεί τον Μπα στο πλευρό του Σεμέδο. Στο χθεσινό φιλικό με το Αμβούργο είχε ολόκληρο 90λεπτο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα του.

Ακόμα δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός και αυτό δεν το λέμε για το... θεαθήναι, αλλά γιατί όντως ισχύει.

Ο κόουτς θέλει να δει και τις επόμενες προπονήσεις, να «τσεκάρει» τα διδυμάκια και στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και εν συνεχεία να αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς βρίσκεται όντως σε μία διαδικασία αναζήτησης του παρτενέρ του Σεμέδο. Ένας Σεμέδο που «τρόμαξε» και τους ποδοσφαιριστές του Αμβούργου με το μπόι του, τον δυναμισμό του, τις τοποθετήσεις του και την ποιότητά του.

Όσο για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο; Όσο περνούν οι μέρες και όσο παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ολοένα και ανεβάζει την απόδοσή του βάζοντας δύσκολα στον προπονητή του για τις αποφάσεις της ενδεκάδας στο ματς της Τσεχίας.