Ολυμπιακός: O Μαρτίνς «στάζει μέλι» για Τζολάκη και Σιαμπάνη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι οι δύο νεαροί γκολκίπερ λειτουργούν σαν να βρίσκονται χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: O Μαρτίνς «στάζει μέλι» για Τζολάκη και Σιαμπάνη!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στην αναζήτηση του «μπακ απ» του Σα, όμως, για την ώρα στα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν θα πάει με τον Ζοσέ Σα στα γκολπόστ και με τους ΤζολάκηΣιαμπάνη από πίσω του.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο Τζολάκης είναι «Νο2» στην ιεραρχία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Σιαμπάνη. Ίσα-ίσα που στάζει μέλι και για τους δύο νεαρούς γκολκίπερς, θεωρώντας ότι και οι δύο θα σπάσουν στο μέλλον την... κατάρα που κυνηγάει τους Έλληνες γκολκίπερς στη μετα-Νικοπολίδη εποχή και πώς ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα έχει ένα ελληνόπουλο κάτω από τα δοκάρια του.

Ο Τζολάκης που είναι μόλις 16,5 ετών και ακόμα δεν έχει τελειώσει το σχολείο, προκάλεσε θαυμασμό ακόμα και στους ανθρώπους του Αμβούργου στο τελευταίο φιλικό.

Ο δε Σιαμπάνης δεχόταν τα συγχαρητήρια από τους αντιπάλους του για εκείνο το φοβερό διώξιμο που έκανε στην σουτάρα του Κίτελ.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του λέει και ξαναλέει για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι δύο νεαροί τερματοφύλακες το διάστημα που βρέθηκαν στο εξωτερικό για την προετοιμασία και πώς λειτουργούσαν λες και βρίσκονταν χρόνια στον Ολυμπιακό.

Προφανώς και θα κάνουν λάθη, προφανώς και θα δεχτούν και κάποια γκολ που θα έπρεπε να τα αποφύγουν, όμως, ακόμα πιτσιρικάδες είναι και μέσα από τέτοια λάθη μαθαίνουν και «ατσαλώνονται» περισσότερο...