Μαρτίνς: «Σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε»

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το 1-1 με την Λέγκια Γκντανσκ στο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

Μαρτίνς: «Σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στην κάμερα των καναλιών «Novasports»: «Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Όχι τόσο στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά σιγά-σιγά φτιάξαμε την εικόνα μας. Σε υψηλό επίπεδο έγινε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όπου είδαμε έναν Ολυμπιακό να κάνει τα πράγματα που θέλει. Κρατήσαμε το ίδιο σχέδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάναμε πολλές αλλαγές και ήρθε το γκολ του αντιπάλου».

Συνεχίζοντας ο Πορτογάλος δήλωσε: «Στο τέλος του αγώνα παλέψαμε για να βάλουμε ένα γκολ για να ισοφαρίσουμε. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που ψάχνουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση και το είδαμε και στα δύο ημίχρονα. Θα είμαστε έτοιμοι όμως όταν θα πρέπει».

Για το αν δουλεύει τα τελειώματα στις προπονήσεις απάντησε: «Σίγουρα δουλεύουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Όχι μόνο τα τελειώματα. Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό που θέλουμε και δεν θα είμαστε τόσο διαφορετικοί όπως ήμασταν πέρσι. Βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά».

Τέλος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Βούκοβιτς και σε συνδυασμό με τους Μεριά – Σισέ που είναι ακόμα στο Κόπα Άφρικα: «Είναι στο Κόπα Άφρικα και είναι καλό για την καριέρα τους. Θα δούμε για την κατάσταση του Βούκοβιτς, θα μιλήσουμε με τον γιατρό».