Το αφήνουν ανοικτό για Μίχορλ και Ολυμπιακό

Οι Αυστριακοί αναφέρουν ότι η περίπτωση του 24χρονου χαφ της ΛΑΣΚ Λιντς δεν έχει «παγώσει» τελικά.

Το αφήνουν ανοικτό για Μίχορλ και Ολυμπιακό

Αν και τις προηγούμενες ημέρες έβγαινε προς τα έξω από τους Αυστριακούς ότι δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη επαφή της ΛΑΣΚ Λιντς με τον Ολυμπιακό για τον Πέτερ Μίχορλ, πληροφορίες ανέφεραν ότι όχι μόνο υπάρχει «καπνός», αλλά το θέμα του 24χρονου χαφ «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους».

Ή μάλλον, εξακολουθεί να «παίζει», γιατί τις τελευταίες δύο μέρες υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι «παγώνει» η περίπτωση του Μίχορλ.

O άνθρωπος-ασίστ

Ο 24χρονος Αυστριακός χαφ είναι καθαρό «8άρι» και φέρεται να έχει ξεσηκωθεί με την ιδέα της προοπτικής να πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Έχει παίξει ήδη τέσσερα χρόνια στην ΛΑΣΚ Λιντς, πρόσφατα ανανέωσε εώς το 2021, αλλά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο μυαλό του η ιδέα να δοκιμάσει κάτι άλλο. Αυτά επαναλαμβάνουμε προκύπτουν από την Αυστρία, με τους Πειραιώτες πάντως να μην επιβεβαιώνουν τίποτα απ’ όλα αυτά.

Την τελευταία σεζόν είχε 20 ασίστ (!!!) και 3 γκολ σε 40 παιχνίδια με την Λιντς, την ομάδα που παρεμπιπτόντως έβγαλε τα… συκώτια στον Ολυμπιακό μέχρι να πει το «ναι» για την πώληση του Μπρούνο. Ο Μίχορλ κοστολογείται με 2,5εκ. ευρώ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα φανεί στην πορεία, αν όντως απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» για να πλαισιώσει τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο στα χαφ.