Ο Μαρτίνς βάζει άμεσα στην ενδεκάδα τον Σεμέδο-Σκέψεις για Βαλμπουενά, Ντουρμισάι

Από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα σπουδαία για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του με πιο δυνατά φιλικά σε Πολωνία και Αυστρία.

Ο Μαρτίνς βάζει άμεσα στην ενδεκάδα τον Σεμέδο-Σκέψεις για Βαλμπουενά, Ντουρμισάι

Τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσουν. Σιγά-σιγά πήραν όλοι το χρόνο τους σε ματς που ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Η πρώτη φάση της προετοιμασίας στην Πολωνία τελείωσε και από εδώ και πέρα μπαίνουμε στην τελική εβδομάδα.

Ολα τα φετινά φιλικά του Ολυμπιακού: Πρόγραμμα - Αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός θα μείνει μέχρι το Σάββατο στην Πολωνία όταν και θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του. Από εδώ και πέρα, ωστόσο, αρχίζουν και τα σπουδαία.

Από εβδομάδα περιμένουμε και τους διεθνείς να βάλουν φουλ ένταση στις προπονήσεις τους. Υπάρχει το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Λέγκια Γκντάνσκ που είναι ένα δυνατό τεστ και το μοναδικό που θα διεξαχθεί σε κανονικό γήπεδο και όχι προπονητικό.

Στο εξής, ο Πέδρο Μαρτίνς θα αρχίσει μοντάρισμα της ενδεκάδας. Βέβαια αν κρίνουμε απ' όσα είδαμε στο φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με πέρσι.

Επί της ουσίας πρέπει να εντάξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού τον Ρούμπεν Σεμέδο κάτι που θα αρχίσει να γίνεται σιγά-σιγά προκειμένου ο παίκτης να "δέσει" στο κέντρο της άμυνας. Στη συνέχεια μεγάλες αλλαγές δεν θα έχει στο αρχικό του σχήμα ο Ολυμπιακός. Εκτός αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να πάει με τον Βαλμπουενά στα άκρα, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι και ο επιθετικός με τον Ντουρμισάι να έχει τον πρώτο λόγο.