Ολυμπιακός: Αυτό το κάτι που λείπει από τον Μπρούνο

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, έχει τρομερή διάθεση, αλλά λίγο θέλει για να κάνει τη διαφορά.

Ολυμπιακός: Αυτό το κάτι που λείπει από τον Μπρούνο

Αν και στα προπονητικά διπλά ο Πέδρο Μαρτίνς έβαζε τον Μπρούνο πολλές φορές στον άξονα στα φιλικά τον αντιμετώπισε διαφορετικά. Και στα δύο ματς ο Βραζιλιάνος έπαιξε στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Γιατί άρεσε στον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στην ομάδα του Πειραιά και έχει ενδιαφέρον. Ο κόσμος τον ξέρει από τη θητεία του στον Ατρόμητο, αλλά όπως και να 'χει τώρα που είναι στον Ολυμπιακό τον περνάει από κόσκινο.

Ο Μπρούνο είναι παίκτης με ταχύτητα και πολύ καλός χειριστής της μπάλας. Μπορεί να εκθέσει τον αντίπαλο του ανά πάσα στιγμή με τις ενέργειες του και έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο στο να ελευθερώνεται.

Εκεί που υστερεί για να κάνει το κάτι παραπάνω είναι στην τελική προσπάθεια. Όταν καλείται να πάρει την τελική απόφαση για το τι θα κάνει ή όταν πρέπει να πασάρει ο Μπρούνο έχει ένα θέμα. Θα κάνει το λάθος ή θα πάρει κάποια βιαστική απόφαση που θα είναι λάθος. Για παράδειγμα στο ματς με τη Μπερ Σεβά όταν ενήργησε σωστά ήρθε και το 2-2 από τον Βαλμπουενά. Αν το φτιάξει αυτό θα σταθεί στον Ολυμπιακό και θα βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.