Γιατί άρεσε στον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως είδε τον Ολυμπιακό που θέλει με τη Μπερ Σεβά. Ποια είναι τα σημεία που ξεχωρίζει και πού χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Γιατί άρεσε στον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως είδε τον Ολυμπιακό που θέλει και σε γενικές γραμμές έβγαλε μία ικανοποίηση για όσα έγιναν στο ματς με τους Ισραηλινούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός φυσικά γνωρίζει πως έχει να δουλέψει πολύ και σε αρκετούς τομείς προκειμένου να γίνει η ομάδα έτσι όπως θέλει κι έτσι όπως την έχει στο μυαλό του.

Τσιμίκας: «Σκληρό φιλικό. Τα ίδια θα αντιμετωπίσουμε και στην Ελλάδα» (vid)

Τι του άρεσε του Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό με την Μπερ Σεβά; Σαφώς και του άρεσε το πρώτο μισάωρο. Σε εκείνο το διάστημα η ομάδα του έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο, είδε τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά και παράλληλα η μπάλα να φτάνει με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή.

Βοήθησε και ο τρόπος που η Μπερ Σεβά, η οποία δεν μπήκε στο γήπεδο για να καταστρέψει το παιχνίδι, αλλά για να παίξει, τουλάχιστον σε εκείνο το διάστημα. Για τον Μαρτίνς, ωστόσο είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να μπορεί να κάνει φάσεις και με ομάδες όπως η Πογκόν, διότι στο μυαλό του έχει πως τέτοιες ομάδες θα βρει στην Ελλάδα και ακόμα και στα προκριματικά της Ευρώπης.

Video: Γκολ και highlights από το Ολυμπιακός - Χάποελ Μπεέρ Σεβά 2-2

Του άρεσε ακόμα το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν πέταξαν λευκή πετσέτα εξαιτίας των σκληρών μαρκαρισμάτων των αντιπάλων τους. Αντίθετα έπαιξαν δυνατά και αυτοί και έψαξαν την ισοφάριση που ήρθε στο φινάλε από μία ωραία ομαδική προσπάθεια.

Δεν του άρεσε σίγουρα ο τρόπος που δέχτηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός. Γι' ακόμα μία φορά ο Μαρτίνς είδε την άμυνα του να έχει άσχημες αντιδράσεις με αποτέλεσμα η Μπερ Σεβά να γυρίζει το ματς. Στο πρώτο γκολ έχει κακή αντίδραση στο μαρκάρισμα ο Βούκοβιτς με αποτέλεσμα ο σκόρερ να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Σα.

Στο δεύτερο γκολ μία λανθασμένη επιλογή του Σουρλή στη μεσαία γραμμή είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το δεύτερο γκολ της Μπερ Σεβά. Θέλει να δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά γι' αυτό πρέπει να έχει μέσα παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε που μαζεύει την κατάσταση και φυσικά τους στόπερ που θα είναι βασικοί. Ήδη ο Σεμέδο έχει δείξει τρομερή διάθεση να ενταχθεί στην ομάδα.