Τσιμίκας: «Σκληρό φιλικό. Τα ίδια θα αντιμετωπίσουμε και στην Ελλάδα» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε μετά το φιλικό με την Χάποελ Μπεέρ Σεβά για τις ιδιαιτερότητες που είχε το παιχνίδι, για το πόσο σκληρό έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες κυνηγάνε μέχρι τέλους τα παιχνίδια.

Τσιμίκας: «Σκληρό φιλικό. Τα ίδια θα αντιμετωπίσουμε και στην Ελλάδα» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά το τέλος τους ματς με την Χάποελ Μπεέρ Σεβά μίλησε για το σκληρό παιχνίδι που έδωσαν κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ ενώ αναφέρθηκε πως πολλές ομάδες στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ σκληρό και οι δύο ομάδες θέλανε την νίκη δώσαμε τα πάντα για να κερδίσουμε δικαιωθήκαμε στο τελευταίο λεπτό με το πέναλτι που κερδίσαμε δείξαμε ότι το κυνηγάμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις. Ήταν σκληρό φιλικό και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε τέτοια παιχνίδια στην Ελλάδα από εκεί και πέρα είμαστε στο πλάνο. Προπονούμαστε κάθε μέρα δύο φορές την ημέρα και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμη. Έτσι όπως κάθε προετοιμασία είναι πολύ σκληρή από εκεί και πέρα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμη για τα δύο παιχνίδια που έρχονται.»