Ξεκινάει με διπλή προπόνηση ο Ολυμπιακός!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει στα βαθιά τους ποδοσφαιριστές του από την Τρίτη έχοντας προγραμματίσει δύο προπονήσεις. Αποστολή στη Πολωνία: Γιώργος Στασινόπουλος.

Ξεκινάει με διπλή προπόνηση ο Ολυμπιακός!

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Πολωνία από το απόγευμα της Δευτέρας και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει στα… βαθιά τους ποδοσφαιριστές του από την πρώτη στιγμή. Ο Πορτογάλος προπονητής και τις δύο εβδομάδες στον Ρέντη έχει δουλέψει σε υψηλούς ρυθμούς με τους παίκτες του και εδώ που οι συνθήκες λόγω καιρού είναι καλύτερες θα κάνει φυσικά το ίδιο.

Για την Τρίτη το πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Μία το πρωί και μία το απόγευμα θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι για τελευταία φορά προπονήθηκαν στον Ρέντη το Σάββατο το πρωί.

Τη Δευτέρα υπήρχε το ταξίδι της ομάδας από την Αθήνα στην Πολωνία και ο Μαρτίνς προτίμησε να αφήσει τους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούν και όχι να τους βγάλει στο γήπεδο.

Και στον Ρέντη ο Πορτογάλος προπονητής τις περισσότερες ημέρες έκανε διπλές προπονήσεις παρά τη ζέστη. Σκοπός του είναι στην Πολωνία να ανεβάσει την ένταση μη έχοντας περιθώρια για χαλάρωση.

Ο κόουτς αναμένεται να πάει μέχρι την Παρασκευή που θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Πογκόν με διπλές προπονήσεις, επομένως από Τρίτη αρχίζουν τα ζόρια.