Κλείνει και το… ταίρι του Σα ο Ολυμπιακός

Ίσως μέσα στην εβδομάδα ολοκληρωθεί η απόκτηση του πορτιέρε που θα πλαισιώσει τον Πορτογάλο στην ερυθρόλευκη εστία.

Κλείνει και το… ταίρι του Σα ο Ολυμπιακός

Ο Λοντίγκιν ψάχνει ομάδα όπου θα έχει τα γάντια του βασικού στο σπίτι του, ο Χουτεσιώτης αποτελεί παρελθόν και κατά συνέπεια ο Ζοσέ Σα έχει μείνει με δύο πιτσιρικάδες από την ακαδημία, τον Τζολάκη και τον Στουρνάρα.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει περίπτωση να βγει όλη η προετοιμασία με τη συγκεκριμένη τριάδα και για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός κινείται τις τελευταίες ώρες για να ξεμπερδέψει και με το θέμα του «άσου», του τερματοφύλακα που θα αποτελέσει την επόμενη σεζόν το… ταίρι του Σα.

Ο 32χρονος Μουριέλ έμεινε ελεύθερος από την Μπελενένσες και αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Ο δε Χάιντς Λίντνερ που δεν ανανέωσε με την Γκρασχόπερς και κυκλοφορεί ελεύθερος, βρίσκεται πολύ κοντά στη Στουτγκάρδη και παρότι το γραφείο που τον εκπροσωπεί διέδιδε ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, η πειραϊκή ΠΑΕ το διέψευδε.

Τέλος, ο 34χρονος Τούρκος Κιριντιλί της Κόνιασπορ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα από το Ικόνιο, αλλά οι γείτονες επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

Για την ώρα ο Μουριέλ δείχνει να είναι στην… pole position και μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» για τα δοκάρια. Μπορεί να είναι και ένας τερματοφύλακας που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.