Ολυμπιακός: Πιο προσιτός ο Βινίσιους

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους για την απόκτηση ενός έμπειρου φορ από το «πάνω ράφι», ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Νάπολι δείχνει πιο προσιτός οικονομικά τη δεδομένη στιγμή.

Ολυμπιακός: Πιο προσιτός ο Βινίσιους

Αυτό που «έκαιγε» τον Μαρτίνς τις προηγούμενες μέρες δεν ήταν τίποτε άλλο από το να κλείσει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Με την άφιξη του Ρούμπεν Σεμέδο τις επόμενες μέρες, ολοκληρώνεται ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο «παζλ» του νέου ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες κινήσεις για Βινίσιους

Εν συνεχεία θα πιάσει λιμάνι και ο 19χρονος στόπερ της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, για τον οποίο όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα βοηθήσει από τη νέα σεζόν τους «ερυθρόλευκους» ή θα μείνει δανεικός για μία σεζόν στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Αφού λοιπόν, ένα – ένα ολοκληρώνονται τα μεταγραφικά «χτυπήματα», στο λιμάνι έχουν «φουλάρει» και για την απόκτηση του φορ που θα αποτελέσει τον βασικό «εκτελεστή» του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ως γνωστόν ζήτησε κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως για την ώρα μοιάζουν απλησίαστοι για τα ελληνικά δεδομένα. Οι Σλιμανί, Καρίγιο και Φακούντο Φερέιρα είναι ορισμένοι εξ αυτών. Ο δε Μουνιέ είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση, αλλά και εκείνος δεν θα βιαστεί να απαντήσει, καθώς το μυαλό του είναι στο Κόπα Άφρικα.

Ανόητη ήταν η Νάπολι με Βινίσιους;

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πάρει έναν επιθετικό μέσα στην εβδομάδα για να επικοινωνήσει στον κόσμο ότι έκλεισε νωρίς – νωρίς και άλλο ένα σημαντικό «κεφάλαιο» στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Θέλει να αποκτήσει έναν φορ που θα ταιριάζει στα «θέλω» του προπονητή και κυρίως δεν θα χρειαστεί να του πάρει πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί.

Με λίγα λόγια, απομακρύνεται το σενάριο να φέρει έναν παίκτη τύπου Σολδάνο, δηλαδή από την άλλη άκρη του πλανήτη. Στην παρούσα φάση, ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Κάρλος Βινίσιους που παραχωρείται δανεικός από τη Νάπολι, μοιάζει οικονομικά να είναι η πιο προσιτή περίπτωση.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ερχόταν… χθες στην Ελλάδα, αν η Νάπολι και ο Ολυμπιακός τα έβρισκαν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ουσίας για τον Βινίσιους, εκτός φυσικά από το γεγονός ότι ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος.

Υπομονή λίγες μέρες και για τον φορ... Αν εξαντληθούν τα περιθώρια για τους φορ που έχουν ένα «βαρύ» βιογραφικό και συνεχώς ζητούν διορία για να απαντήσουν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να στραφούν σε μία λύση τύπου Βινίσιους.