Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Βαλμπουενά στον Ρέντη

Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος γνωρίστηκε την Πέμπτη (20/6) με τους νέους του συμπαίκτες και το απόγευμα συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα!

 

Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Βαλμπουενά στον Ρέντη

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έπιασε δουλειά και με τη βούλα στον Ολυμπιακό, καθώς την Πέμπτη (20/6) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα και έδειξε με το «καλημέρα» ότι έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε λίγο πριν από την εκπνοή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Εξ αρχής οι γιατροί της Φενέρ έλεγαν ότι θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες θεραπείας, ο Γάλλος άσος έκανε κανονικά το πρόγραμμά του στις διακοπές του στην Ίμπιζα και στη Μύκονο και από την Πέμπτη (20/6) ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά.

Ο Βαλμπουενά αφού έκανε το πρωί έντονο ατομικό πρόγραμμα, το απόγευμα στον Ρέντη βγήκε και ακολούθησε το ασκησιολόγιο του υπόλοιπου γκρουπ, δείχνοντας με λίγα λόγια ότι αν ερχόταν μια – δυο μέρες νωρίτερα, τότε μπορεί να έπαιζε ακόμα και στο φιλικό με την Βιτορούλ στην Καλλιθέα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μία πρώτη συζήτηση μαζί του, τον καλωσόρισε, τον γνώρισε με τους νέους του συμπαίκτες και ο Βαλμπουενά από την πλευρά του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Από Δευτέρα (24/6) που θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς στην προετοιμασία (θα πάνε απευθείας στην Πολωνία), ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα ανεβάσει τους ρυθμούς, καθώς από την Πολωνία ουσιαστικά ξεκινάει για τα καλά η νέα σεζόν.

Όσο για τις θέσεις που υπολογίζει τον Βαλμπουενά ο Μαρτίνς; Λίγο – πολύ είναι γνωστό. Δεν τον έχει στο μυαλό του μόνο για τα «φτερά», αλλά και για να δίνει ανάσες στον Φορτούνη όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο…