Καραπαπάς: «Τεράστια τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου»

Ο Κώστας Καραπαπάς είναι πλέον ο νέος Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στο νέο του πόστο . Η ατάκα του για τον Νίκο Γαβαλά, αλλά και για τους «απέναντι».

 Καραπαπάς: «Τεράστια τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου»

Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας του ως Διευθυντής Επικοινωνίας στη ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς άλλαξε πόστο. Συγκεκριμένα, είναι πλέον ο Γ' Αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ. Αντικαταστάτης του ο δημοσιογράφος Νίκος Γαβαλάς. Για το γεγονός σχολίασε τα εξής: «Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες.

Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!

Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο απο τη θέση του Αντιπροέδρου.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.
Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί.

Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δυναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά, που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!

Ευχαριστώ απο καρδιάς και τους «απέναντι». Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν...

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ

ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7?⚪️??