Γαβαλάς: «Για τον αθλητισμό και τον Ολυμπιακό, χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς »

Η τοποθέτηση του Νίκου Γαβαλά μετά την ανάληψη της διεύθυνσης επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 
Γαβαλάς: «Για τον αθλητισμό και τον Ολυμπιακό, χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς »

Ολυμπιακός: O Νίκος Γαβαλάς νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ

Ο Νίκος Γαβαλάς είναι ο νέος διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έκανε την πρώτη τοποθέτησή του σχετικά με τους στόχους του, ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου για την τιμητική πρόταση που αποδέχτηκε.

Ολυμπιακός: Νέος ρόλος για Καραπαπά - Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας

Η δήλωση του Νίκου Γαβαλά:

«Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους κι αναλογιζόμενοι ότι υπηρετούμε το χώρο του αθλητισμού, έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.

Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό.

Και επί προσωπικού: ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Νικήτας Γαβαλάς με οδήγησε με εφόδια στο μονοπάτι της δημοσιογραφίας. Και τώρα, μία μεγάλη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο έφθασε στο τέλος της. Απήλαυσα ένα αξέχαστο ταξίδι με σπουδαίους δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς σε γραφεία, studio και γήπεδα. Τους είμαι ευγνώμων.

Αφήνω τη θέση μου δίπλα από τον πάγκο, καθώς μας περιμένει πια πολλή δουλειά σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι στον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας θα καμαρώνουν και θα χαμογελούν…

Θα επιδιώξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου.

Νίκος Γαβαλάς
Διευθυντής Επικοινωνίας Ολυμπιακού»