Συμφώνησε ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός συμφώνησε προφορικά στη νέα βελτιωμένη πρόταση των «ερυθρολεύκων» και αναμένεται τις επόμενες ώρες ή μέρες να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος.

Συμφώνησε ο Φορτούνης  με τον Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν ότι το «σίριαλ» με τον Φορτούνη θα έχει αίσιο τέλος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και φέρεται να συμφώνησε προφορικά για την παραμονή του στο λιμάνι.

Λέει "ναι" ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό και στη "ρήτρα" των 20 εκατομμυρίων!

Ήταν ένα θέμα που παρέμενε ανοικτό εδώ και πολύ καιρό, αλλά απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση ο Φορτούνης είναι με το… στυλό στο χέρι για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο!

Έτοιμος για ανανέωση με τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Oι πληροφορίες λοιπόν, συγκλίνουν στο ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες (ίσως μέχρι την Κυριακή δηλαδή) το θέμα του Φορτούνη θα κλείσει και τυπικά με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξ αρχής, γινόταν συζήτηση για νέο τετραετές συμβόλαιο. Το παλιό του εξέπνεε το καλοκαίρι του 2020, ενώ το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ εώς το 2023.

Επαναλαμβάνουμε πάντως, ότι επειδή ο Φορτούνης έκανε μία τρομερή σεζόν και έφτασε στο σημείο να φέρει στην Ελλάδα πολύ κόσμο από «σκάουτς» για χατίρι του, δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν αρχίσουν να «σκάνε» προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Ήδη η Γουέστ Χαμ και η Φενέρμπαχτσε ήταν οι πρώτες που χτύπησαν επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα βρισκόμαστε στον Ιούνιο. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να συζητήσουν για προτάσεις κάτω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που ισχύει πάντως τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι ο Φορτούνης θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο, μια εξέλιξη που επιδίωκαν τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο σύλλογος.