Έτοιμος για ανανέωση με τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Το ραντεβού το μάνατζερ του παίκτη με τον Γιάννη Βρέντζο στο Λονδίνο και η πρόταση που φέρεται να έκανε η Γουέστ Χαμ.

Έτοιμος για ανανέωση με τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει… κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγου από το εξωτερικό και είναι λογικό, αφού πρόκειται για τον κινητήριο μοχλό και της Εθνικής ομάδας.

Για τον Θεσσαλό χαφ υπήρχε μεγάλη πίεση από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει. Είναι γνωστό, όμως, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν «ψήνεται» να αφήσει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Η Γουέστ Χαμ είναι μία ομάδα που φέρεται να έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 10.000.000 € για τον ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες φυσικά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν με ένα τέτοιο ποσό για τον αρχηγό τους και η πρόταση των Άγγλων απορρίφθηκε ασυζητητί.

Λέγεται στην Αγγλία πως η Γουέστ Χαμ θα επανέλθει, αλλά μοιάζει δύσκολο να φτάσει τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη. Αυτή είναι η μία παράμετρος της ιστορίας. Η άλλη έχει να κάνει με τη θέληση του ποδοσφαιριστή και της ομάδας του Πειραιά. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος με τον Γιάννη Βρέντζο. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος το θέμα του συμβολαίου του. Φορτούνης και Ολυμπιακός σκοπεύουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο τους έως το 2023. Αυτό που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή είναι πως Ολυμπιακός και Φορτούνης βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.