Το χατ τρικ του Μουνιέ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο επιθετικός της Χάντερσφιλντ παραμένει στη λίστα των Πειραιωτών, πως μπλέκουν οι Άγγλοι τη μεταγραφή του Σουντανί και τα τρία γκολ με το Μπενίν

Το χατ τρικ του Μουνιέ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι ο Στιβ Μουνιέ. Ο επιθετικός του Μπενίν κατέχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα πριν μία εβδομάδα είχε κερδίσει πολύ έδαφος.

Ο Στιβ Μουνιέ έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα του Μπενίν με την οποία έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα. Στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μαυριτανία η ομάδα του νίκησε με σκορ 3-1 και ο Μουνιέ σημείωσε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Στην Αγγλία γίνεται νέα αναφορά στον Στιβ Μουνιέ και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή της Χάντερσφιλντ. Έχει ενδιαφέρον, πάντως πως στο νεότερο δημοσίευμα οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο παίκτης θα βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην Premier League. Τον χαρακτηρίζουν, μάλιστα μία σημαντική επένδυση για τη Χάντερσφιλντ.

Στη συνέχεια οι Άγγλοι συνδέουν τη μεταγραφή του Χιλάλ Σουντανί με τον Στιβ Μουνιέ. Θεωρούν πως από τη στιγμή που έγινε η μεταγραφή του Αλγερινού ο Ολυμπιακός έχει «παγώσει» το θέμα του επιθετικού της Χάντερσφιλντ. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν τον Σουντανί για την κορυφή της επίθεσης τους. Ο παίκτης προορίζεται για τα άκρα της επίθεσης και ο Ολυμπιακός δεν έχει «παγώσει» την αναζήτηση επιθετικού, αλλά ούτε και του Στιβ Μουνιέ.