Προετοιμασία με τρέξιμο και κολύμπι για τον Φορτούνη στη Μύκονο (vids)

Ο Φορτούνης τα δίνει όλα στο νησί των ανέμων δουλεύοντας πολύ σκληρά για να είναι πανέτοιμος μόλις ενσωματωθεί με την ομάδα του Πειραιά.

Προετοιμασία με τρέξιμο και κολύμπι για τον Φορτούνη στη Μύκονο (vids)

Το σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να μπορεί να διατηρείται όλη τη σεζόν σε καλή κατάσταση. Ακόμα και στην περίοδο των διακοπών του να δουλεύει έτσι ώστε να είναι έτοιμος όταν πιάνει δουλειά με την ομάδα του.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε «τούρμπο» τον Φορτούνη (pics, vid)

Ο Κώστας Φορτούνης κινείται προς αυτό το πλαίσιο και βλέποντας ότι η περσινή δουλειά που έκανε το καλοκαίρι τον βοήθησε όλη τη σεζόν συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και φέτος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ακόμα λίγες ημέρες άδεια και προτιμάει όλες αυτές να τις περάσει δημιουργικά και δουλεύοντας σκληρά.

Βρίσκεται στη Μύκονο με τον κορυφαίο γυμναστή, Γιάνικ Ομπενάουερ και προπονείται σκληρά. Μαζί με τον Φορτούνη βρίσκονται κι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Κώστας Σταφυλλίδης. Μπορεί να προπονούνται σε ειδυλλιακό τοπίο έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο, αλλά χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα.

Τα βίντεο από τη δουλειά που γίνεται στη Μύκονο είναι εντυπωσιακά. Πολύ τρέξιμο, κολύμπι και σκληρές ασκήσεις με τον Φορτούνη να πατάει γκάζι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν…