Διαφορά Ολυμπιακού με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Η πρώτη πρόταση των Πειραιωτών για τον νεαρό στόπερ και οι απαιτήσεις των Σέρβων για να δώσουν το αστέρι τους.

Διαφορά Ολυμπιακού με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Πριν περίπου δέκα ημέρες δημοσιεύματα από τη Σερβία έφερναν τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Ο 19χρονος αμυντικός φέρεται να έχει μπει στο… στόχαστρο των Πειραιωτών, αλλά η περίπτωση του δεν είναι και τόσο απλή.

Ο Μάρκοβιτς έκανε με την Παρτιζάν την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές και θεωρείται σημαντικός στέλεχος της. Τη Δευτέρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ιταλία.

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Μάρκοβιτς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Σέρβους οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην Παρτιζάν, η οποία είναι ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Οι «νεκροθάφτες» θέλουν 2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό, αλλά οι Σέρβοι επισημαίνουν πως ο Μάρκοβιτς ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που είχε κάνει και τη μεταγραφή του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Οι Σέρβοι στέκονται επίσης και στις αρκετές δουλειές που έχουν γίνει μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτιζάν τα τελευταία χρόνια.