Ο Μαρτίνς ανέλυσε το 4-3-3

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε σε ποδοσφαιρικό συνέδριο που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Μαρτίνς ανέλυσε το 4-3-3

Στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το ποδοσφαιρικό συνέδριο «Global Football Symposium». Πρόκειται για συνέδριο, το οποίο είχε αρκετές ενότητες.

Ξεκίνησε με ομιλία για τη θεραπευτική γυμναστική συνεχίστηκε με ανάλυση για το πώς επηρεάζουν οι πεποιθήσεις την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή και υπήρχε ενότητα για τη διατροφική αποκατάσταση, την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών και τα προγράμματα προπόνησης.

Σε αυτή την κατά ποδοσφαιρική κουβέντα έδωσε το παρών και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού και κάτοχος διπλώματος UEFAPRO μίλησε επί μία ώρα για το σύστημα 4-3-3. Έκανε ανάλυση του συγκεκριμένου σχηματισμού και το πως παίζεται. Όσοι βρέθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για καθαρά ποδοσφαιρικά πράγματα και να ακούσουν ενδιαφέρουσες αναλύσεις για το σύστημα 4-3-3.

Εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ο Γιάννης Θωμαΐδης, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης αντιπάλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εξήγησε τη δομή της ανάλυσης. Επίσης ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για το πλάνο παιχνιδιού και τη στρατηγική.