Περιμένει καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν

Τι έχει προτείνει η ομάδα του Πειραιά στον Βέλγο κεντρικό αμυντικό και που υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Περιμένει καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν

Το όνομα του Τόμας Βερμάλεν δεν έχει βγει από την ατζέντα του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος στόπερ παραμένει στη λίστα των «ερυθρόλευκων» και είναι ένας από τους παίκτες που τους απασχολεί για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας τους.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε αναφερθεί στις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει αυτή η υπόθεση και η οποία δεν είναι καθόλου απλή. Το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα δεν θα ανανεωθεί και ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς τη νέα σεζόν. Το σίγουρο είναι πως το όνομα του έπεσε στο τραπέζι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασχοληθεί ζεστά με την περίπτωση του.

Στο Βέλγιο αναφέρουν πως πρόσφατα ο παίκτης είπε «όχι» σε πρόταση της Άντερλεχτ για να φορέσει τη φανέλα της τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αλλά οι δύο πλευρές έχουν διαφορά.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός του προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο, αλλά με τον Βερμάλεν δεν τα βρίσκει στο οικονομικό. Προς το παρόν υπάρχει διαφορά στα χρήματα του συμβολαίου του, ενώ ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Βερμάλεν περιμένει μία καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τους Βέλγους η πλευρά της ελληνικής ομάδας θα επανέλθει σύντομα.