Στη Μύκονο για μίνι προετοιμασία ο Φορτούνης! (pic)

O αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει προπονήσεις με τον Γερμανό γυμναστή, Γιάνικ Ομπενάουερ, με τον οποίο είχε προπονηθεί και πέρσι προτού πιάσει δουλειά στην προετοιμασία.

Στη Μύκονο για μίνι προετοιμασία ο Φορτούνης! (pic)

Την 21η Ιουνίου αναμένεται στον Ρέντη ο Κώστας Φορτούνης για να κάνει τα εργομετρικά του και τα υπόλοιπα τεστ και τρεις μέρες αργότερα (24/6) θα μπει στο αεροπλάνο για Πολωνία, όπου θα γίνει το βασικός στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Πλέον, απολαμβάνει τις διακοπές του μετά και τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα. Αλλά για ποιες διακοπές μιλάμε... Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως πέρσι έτσι και φέτος, κάνει «διακοπές» μαζί με τον Γερμανό αθλητικό επιστήμονα, Γιάνικ Ομπενάουερ, στην Μύκονο. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο instagram.

Ναι μεν πήγε στο «νησί των ανέμων» για μερικές μέρες χαλάρωσης, αλλά έχει μαζί του και τον Ομπενάουερ για να τον προετοιμάσει ενόψει της προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό. Πέρσι αυτό είχε συμβεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, φέτος συμβαίνει στην Μύκονο.

Λέγεται μάλιστα ότι έως την 21η του μηνός που θα εμφανιστεί στον Ρέντη, θα κάνει τριπλές προπονήσεις με τον Γερμανό αθλητικό επιστήμονα! Οπότε και οι βουτιές του στην θάλασσα θα είναι περιορισμένες, αφού μεγάλο μέρος της ημέρας θα το καταναλώνει σε εντατικά ατομικά προγράμματα.

Μαζί με τον Φορτούνη, στην Μύκονο κάνουν προπονήσεις με τον Ομπενάουερ και οι Κώστας Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιαννιώτας.