Το… τετραπλό μεταγραφικό ταμπλό του Ολυμπιακού!

Σεμέδο, Μουνιέ και Καρίγιο είναι οι περιπτώσεις που «τρέχουν», όπως φυσικά και ο Βερμάλεν που έχει όμως φοβερές προτάσεις από Αραβία και Κίνα.

Το… τετραπλό μεταγραφικό ταμπλό του Ολυμπιακού!

Σε πολλά μέτωπα «χτυπάει» ο Ολυμπιακός. Και έτσι πρέπει να κάνει, έτσι ώστε αν χάνεται μία υπόθεση να έχει κάνει ήδη μία προεργασία για την επόμενη στην «ιεραρχία».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έχουν κρύψει ότι πάνε για Σεμέδο, Μουνιέ, Καρίγιο και Βερμάλεν. Δεν το έχουν κρύψει ότι στην παρούσα φάση είναι οι τέσσερις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς και ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια για να αποκτηθούν.

Κάθε περίπτωση φυσικά έχει τις δικές της δυσκολίες. Με τον Σεμέδο έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων με την Βιγιαρεάλ και με «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή, στο λιμάνι εκτιμούν ότι οι Ισπανοί θα ρίξουν τελικά τις απαιτήσεις του και θα μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Σίγουρα στην υπόθεση του Σεμέδο παίζει καθοριστικό ρόλο και η επιθυμία του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος έχει εκφραστεί ανοικτά υπέρ της μετακίνησής του στο λιμάνι!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μουνιέ και τον Καρίγιο, είναι δύο περιπτώσεις ιδιαιτέρως «αλμυρές». Όπως αναφέραμε και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (13/6), ο Καρίγιο δεν θέλει με τίποτα να χάσει το «τρελό» συμβόλαιο που έχει στην Σαουθάμπτον . Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την προσπάθειά τους, έχοντας ως «όπλο» το πρότζεκτ που του έχουν παρουσιάσει. Δηλαδή την προοπτική του Champions League και του πρωταθλητισμού.

Όσο για τον Μουνιέ; Οι Άγγλοι απλώς επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μπει και στην τελική ευθεία ο δανεισμός του από την Χάντερσφιλντ, όπως σημείωναν την Πέμπτη (13/6) στο Νησί. Βρίσκονται σε διαρκείς επαφές οι εμπλεκόμενες πλευρές για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Τέλος, ο Βερμάλεν που έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, έχει φοβερές προτάσεις από Κίνα και Αραβία. Σύμφωνα με τους Βέλγους, δεν τον αφήνουν αδιάφορο, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητές του να πάρει από τώρα σύνταξη στην Άπω Ανατολή ή στα Εμιράτα. Εκτιμάει ότι έχει ακόμα ένα-δυο χρόνια μπάλας σε υψηλό επίπεδο.

Εν κατακλείδι, το ιδανικότερο σενάριο για τον Μαρτίνς θα ήταν οι Σεμέδο και Βερμάλεν να «κλείσουν» την επόμενη εβδομάδα και να τους έχει στην προετοιμασία στην Πολωνία. Όπως επίσης και να κλείσει ένας εκ των Καρίγιο ή Μουνιέ. Αν έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δύο, τότε θα διάλεγε με κλειστά μάτια τον Καρίγιο. Είναι όμως πανάκριβος και ο ίδιος φέρεται να έχει άλλα πρωταθλήματα σε προτεραιότητα.