Άσε ήσυχο τον Θεό και την Παναγία, δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο!

Όταν τα έλεγε στον ΠΑΟΚ εκνευριζόμουν, αλλά σκεφτόμουν ότι εκεί είναι μία Α.Ε., δικαίωμά τους να προσλαμβάνουν όποιον θέλουν, πληρώνουν και παίρνουν στο μέλλον άμα θέλουνε ακόμα και έναν κλόουν.

Άσε ήσυχο τον Θεό και την Παναγία, δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο!

Όμως τώρα μιλάμε για Εθνική ομάδα, όχι για ΠΑΕ, μιλάμε για τον καθρέφτη της χώρας που υποτίθεται ότι πρέπει να εκφράζει όλους τους Έλληνες.

Καταρχάς λοιπόν η Ελλάδα είναι κράτος ανεξιθρησκίας, έχει και μουσουλμάνους Ελληνες υπηκόους, έχει και Εβραίους, έχει και άθεους. Αλλά και εμείς που είμαστε η πλειοψηφία χριστιανοί και πιστεύουμε, δεν ανεχόμαστε να κολάζει κόσμο ο Αναστασιάδης με την Παναγία. Κάνει κόσμο να βρίζει και αυτόν και την Παναγία.

Αναστασιάδης: «Πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια από ψηλά. Ο,τι πει ο Θεός»

Μαθαίνω ότι λέει τέτοια και σε παίκτες. Τώρα είπε στη συνέντευξη τύπου για το Θεό.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, να έχουμε πρόεδρο της ΕΠΟ άνθρωπο που δήλωσε ο Σαββίδης ότι ο ΠΑΟΚ τον έβαλε, προπονητή που είναι άνθρωπος της οικογένειας του ΠΑΟΚ (πρώην παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ) και τους αγώνες της Εθνικής τους δείχνει το κανάλι του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης είχε δώσει λεφτά και για την Παναγία τη Σουμελά, ήρθε και έδεσε.

Αφήστε ήσυχη την Παναγία και τον Θεό, δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με εκατομμυριούχους παίκτες-προπονητές. Έχει να ασχοληθεί, αν υπάρχει, με παιδάκια άρρωστα, με παιδάκια που τα χειρίζονται κτήνη, με βιαστές και παιδεραστές, με φονιάδες, με πεινασμένους ανθρώπους.

Δεν ασχολείται Άγγελε Αναστασιάδη η Παναγία με το ποδόσφαιρο. Και υπάρχουν αποδείξεις. Αν ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και με τόσες φορές που την έχεις επικαλεστεί, θα έπαιρνες εσύ πρωτάθλημα όσες φορές πήγες προπονητής στον ΠΑΟΚ, και όχι ο Λουτσέσκου.

Ο Λουτσέσκου; Ο Ρεχάγκελ;

Έχεις ακούσει ποτέ τον Λουτσέσκου να μιλάει για την Παναγία; Και όμως αυτός πήρε τους τίτλους. Είναι δίκαιο αυτό; Μήπως είναι λοιπόν άδικη η Παναγία; Όχι, απλώς δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι κάθε μέρα του... Άη Γιαννιού Άγγελε!

Έχω και άλλες αποδείξεις. Ποιος προπονητής έκανε το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία το ελληνικού ποδοσφαίρου και στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Ο Ρεχάγκελ. Άλλος... αιρετικός μη ορθόδοξος αυτός. Ακούσατε ποτέ τον Ρεχάγκελ να μιλάει για Θεό και Παναγία;

Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Άλλος επικαλείται θεϊκές παρεμβάσεις τόσα χρόνια και άλλοι... μη πιστοί κάνουν στο ποδόσφαιρο τις επιτυχίες.

Τι να σου κάνει ο Θεός άμα βάζεις τη σύνθεση που έβαλες με την Ιταλία, κάνεις τις αλλαγές που έκανες με την Ιταλία, και όλοι αυτοί δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί στις θέσεις αυτές.

Η πίστη σώζει λέει. Ναι, βοηθάει, αλλά για τους σωστούς λόγους, δηλαδή να είναι κάτι πολύ σοβαρό που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Θα είχε ομάδα το Άγιο Όρος...

Αν ασχολιόταν ο Θεός και η Παναγία με το ποδόσφαιρο, τότε θα έφτιαχνε ομάδα το... Άγιο Όρος (όπως φτιάχνει προϊόντα εμπορικά και τα πουλάει) και θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Για να μην πω ότι τα Μουντιάλ θα τα έπαιρναν κάτι Ιράν και κάτι Σαουδικές Αραβίες που είναι τρομερά πιστοί. Και αυτοί στο δικό τους Θεό πιστεύουν φανατικά, αλλά δεν βλέπω η πίστη να τους βοηθάει.

Μάνα μου δεν μου το είπες, πως είναι η εθνική, μια χαρά και δέκα πίκρες…

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί μιλάς Άγγελε Αναστασιάδη μόνο για την Παναγία και το Θεό, αλλά δεν μιλάς ποτέ για τον Χριστό; Ο Χριστός είναι η κεφαλή της εκκλησίας. Ο ίδιος ο Χριστός σε όλα τα ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης δεν αναφερόταν στην Παναγία. Τυχαίνει να σπουδάσαμε Θεολογία...

Το βασικό ερώτημα όμως είναι: Οι άλλες ομάδες, οι άλλοι χριστιανοί παίκτες και προπονητές και φίλαθλοι δεν έχουν μανούλα; Δεν είναι καλοί άνθρωποι; Οι Ιταλοί που μας διέλυσαν είναι καθολικοί μεν, αλλά και αυτοί πιστεύουν στην Παναγία και την τιμάνε δεόντως.

Κι οι Αρμένιοι Χριστιανοί είναι

Οι Αρμένιοι με τους οποίους θα παίξουμε τώρα είναι η πιο παλιά χριστιανική εκκλησιαστική κοινότητα! Το πρώτο έθνος που υιοθέτησε επίσημα τον χριστιανισμό ήταν οι Αρμένιοι. Και αυτοί πιστεύουν πολύ και αυτοί τράβηξαν δεινά από τους Τούρκους όπως εμείς, αυτοί μάλιστα χειρότερα από εμάς, ούτε τα νεκροταφεία τους δεν αφήνανε, τα διαλύανε και έσπαγαν τους τάφους να εξαφανίσουν κάθε ίχνος αρμένικο από εκείνα τα εδάφη.

Δεν ασχολείται ο Θεός και η Παναγία με τη μπάλα. Εδώ δεν ασχολήθηκε φέτος να σώσει την πιο εμβληματική εκκλησία της, την Παναγία των Παρισίων η οποία κάηκε, θα ασχοληθεί με τον Αναστασιάδη;

O Aναστασιάδης έφυγε, όταν ρωτήθηκε για τον Τοροσίδη (vid)

Είναι βλασφημία και απορώ ο πνευματικός του πώς δεν του το λέει, αλλά να μου πεις είναι και κάτι «πυροβολημένοι» πνευματικοί οι οποίοι αποτρελαίνουν τον κόσμο.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας άξιζε κάτι πιο σοβαρό στον πάγκο της. Είμαστε μία χώρα ευρωπαϊκή, τουριστική, με ανοικτές πύλες στη δύση και στην ανατολή, στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, δεν επιτρέπεται να διασυρόμαστε επικοινωνιακά μέσα από το ποδόσφαιρο.