Ολυμπιακός: Ο Πεδράο, «καψούρα» του Μαρτίνς

Τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Γκιμαράες θέλει πολύ ο Πορτογάλος κόουτς, ποια είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Ολυμπιακός: Ο Πεδράο, «καψούρα» του Μαρτίνς

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε και οι Πειραιώτες «τρέχουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις. Είναι αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα για τους «ερυθρόλευκους» που περιμένουν απαντήσεις από επιθετικό και στόπερ. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο μεγάλος στόχος για την επίθεση, ενώ για την άμυνα γίνεται ένας χαμός.

Η μεγάλη «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Πεδράο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει εδώ ο κόουτς και σας έχει γράψει εδώ και αρκετές ημέρες το «ΦΩΣ». Από το περασμένο καλοκαίρι 49χρονος κόουτς ήθελε τον Πεδράο, αλλά η μεταγραφή του δεν είχε γίνει.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με την Γκιμαράες έκανε 32 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον τελικό του Nations League «φούντωσε» ξανά το θέμα του Πεδράο, αλλά υπάρχουν δύο βασικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διοικητική αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο στην ομάδα που ανήκει. Η διοίκηση της Γκιμαράες έχει παραιτηθεί και έχουν προγραμματιστεί εκλογές για τις 20 Ιουλίου. Είναι σημαντική παράμετρος αυτή προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν οι διαπραγματεύσεις.

Η απερχόμενη διοίκηση ήθελε 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Πεδράο, ο οποίος όχι απλά θεωρείται απαραίτητος στην ομάδα, αλλά είναι και αρχηγός της Γκιμαράες. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο για τον στόπερ των Πορτογάλων, τον οποίο θέλει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς.