Οι Ιταλοί καλούν τον Νίκο Αναστόπουλο!

Στην προπόνηση της Εθνικής Ιταλίας βρέθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Οι επαφές του με τους Μαντσίνι & Οριάλι και η πρόσκληση για να παρακολουθήσει προπονήσεις της Ίντερ.

Οι Ιταλοί καλούν τον Νίκο Αναστόπουλο!

Πάντοτε προπονητικά «ανήσυχος» ο Νίκος Αναστόπουλος και με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας στην Αθήνα για το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε την ευκαιρία να έχει δια ζώσης επαφές με τον προπονητή και τον team manager της Σκουάντρα Ατζούρα, με τους οποίους ήταν αντίπαλος στα γήπεδα του Καμπιονάτο όταν έπαιζε στο Αβελίνο.

Αυτή την Τρίτη (11/6) μαζί με το «ΦΩΣ»: Νίκος Αναστόπουλος

Ο Αναστόπουλος πήγε στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ιταλίας και συνάντησε σε εγκάρδιο κλίμα τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά και τον Γκαμπριέλε Οριάλι, τους οποίους γνωρίζει προσωπικά και τους είχε αντιμετωπίσει ως ποδοσφαιριστής, με τον Μαντσίνι για πολλά χρόνια με τη φανέλα της Σαμπντόρια και τον Οριάλι με αυτήν της Ίντερ.

Ελλάδα - Ιταλία: Ματς… μεταγραφής για Φορτούνη!

Μάλιστα, ο θρυλικός άσος του Ολυμπιακού δέχτηκε πρόσκληση από τον Οριάλι που είναι ταυτόχρονα και αθλητικός διευθυντής της Ίντερ να βρεθεί τον Αύγουστο στην Ιταλία για να δει από κοντά τις προπονήσεις της ομάδας από το Μιλάνο, υπό τον προπονητή της Αντόνιο Κόντε. Εάν δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα έως τότε ο Έλληνας τεχνικός θα αποδεχτεί φυσικά την πρόσκληση για να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες, παρακολουθώντας τη δουλειά ενός εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου.

Τα highlights του Ελλάδα - Ιταλία 0-3 (vid)