Ελλάδα - Ιταλία: Ματς… μεταγραφής για Φορτούνη!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του φέτος, αλλά το αποψινό ματς με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ ανάγκασε αρκετούς «κατασκόπους» του εξωτερικού να κάνουν το ταξίδι στην Ελλάδα για να τον ξαναδούν από κοντά.

Ελλάδα - Ιταλία: Ματς… μεταγραφής για Φορτούνη!

Δεν ξέρουμε αν έχει βάση η φημολογία ότι σήμερα στην Ελλάδα μπορεί να βρεθεί άνθρωπος της Γουέστ Χαμ για να δει από κοντά το ματς της Εθνικής μας με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ. Όχι φυσικά για να βγάλει συμπεράσματα για τον Φορτούνη, αλλά για να δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ήρθε στη χώρα μας για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό!

Η φημολογία αφορά ταξίδι του αθλητικού διευθυντή των «σφυριών», Μάριο Ουσίγιος, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από τους Λονδρέζους. Για την ακρίβεια διαψεύδεται κατηγορηματικά. Και πάλι όμως, έχουμε δει στο παρελθόν αρκετές διαψεύσεις να γίνονται για… ξεκάρφωμα.

Η ουσία είναι ότι αρκετός κόσμος θα βρεθεί στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να δει από κοντά – μεταξύ άλλων – και τον Κώστα Φορτούνη. «Σκάουτς» από ξένους συλλόγους κορυφαίων πρωταθλημάτων έχουν κλείσει θέση στην Καλογρέζα. Κυρίως θα είναι Ιταλοί, Άγγλοι και Γερμανοί… Απ’ όλες αυτές τις χώρες έχει ακουστεί ότι ένα σωρό ομάδες παρακολουθούν τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Το αποψινό ματς με την «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι από τα παιχνίδια που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπορεί να εξελιχθεί σε παιχνίδι μεταγραφής για τον Φορτούνη. Αν ο Θεσσαλός άσος κάνει σήμερα ματσάρα, ετοιμαστείτε για… γλέντια από την Κυριακή!

Ετοιμαστείτε να διαβάσετε και να ακούσετε ότι δεν «παίζει» τόσο δυνατά μόνο η Γουέστ Χαμ. Αφήστε δε που ήδη φημολογείται έντονα ότι υπάρχουν μίνιμουμ άλλες δύο αγγλικές ομάδες που ετοιμάζουν κίνηση, πριν καν δουν δηλαδή το ματς με την Ιταλία.

Το φετινό καλοκαίρι θα έχει μπόλικη «Φορτουνιάδα». Ακόμα και αύριο, που λέει ο λόγος, να δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους εώς το 2023, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει στο λιμάνι. Προτάσεις θα έρθουν και αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα είναι πώς θα «ζυγίσει» τις καταστάσεις ο σύλλογος, καθώς όταν λέμε για προτάσεις, δεν μιλάμε για προσφορές ύψους 10 εκ. ευρώ, αλλά για πολύ παραπάνω.

Ας επικεντρωθούμε όμως στο σημερινό παιχνίδι. Είναι πολύ κομβικό το ματς με την Ιταλία για τον Φορτούνη. Είδατε τι είπε και ο Κιελίνι; Στον Κώστα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Το όνομά του πλέον «παίζει» για τα καλά στο εξωτερικό και με μία καλή εμφάνιση απέναντι στους Ιταλούς, θα ανεβάσει κι άλλο τις «μετοχές» του. Αν παίζαμε απόψε με τους Βόσνιους, μπορεί να μην έκανε τόσο μεγάλο «κρότο» μία εντυπωσιακή παρουσία του Φορτούνη. Με αντίπαλο την Ιταλία, όμως, όλος ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του πάνω σου…