Παναθηναϊκός: Έκλεισε φιλικό με Φέγενορντ

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε δυνατό φιλικό με την Φέγενορντ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Παναθηναϊκός: Έκλεισε φιλικό με Φέγενορντ

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στο Όστερμπεργκ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 15 ως τις 30 Ιουλίου και έκλεισε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη Φέγενορντ (17/7).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Στις 17 Ιουλίου στο Ρότερνταμ ο πρώτος αγώνας της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό

Με ένα σπουδαίο αντίπαλο, την ολλανδική Feyenoord, θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τα φιλικά της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019-20! Στις 17 Ιουλίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τη Feyenoord στο Ρότερνταμ στην έδρα της, το ιστορικό De Kuip. Αυτό θα είναι το πρώτο της σειράς των φιλικών που θα δώσει ο Παναθηναϊκός επί ολλανδικού εδάφους στο διάστημα της παραμονής του εκεί. Βάση της προετοιμασίας θα είναι στο Oοsterbeek στο διάστημα 15-30 Ιουλίου.

Η Feyenoord τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στο Europa League της νέας περιόδου.

Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν και μάλιστα «ξυπνούν» ιδιαίτερα ευχάριστες μνήμες για την ομάδα μας. Τη σεζόν 1984-85 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Feyenoord στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι Πράσινοι προκρίθηκαν μετά το ισόπαλο 0-0 του Ρότερνταμ και τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Συνδετικοί κρίκοι εκείνης της ομάδας με το σήμερα, ο νυν συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου».